مشروح خطبه‌های نماز جمعه ۱۳ مردادماه ۱۴۰۲ شهر کرج/

برای از بین بردن مکتب اهل‌بیت به هر اقدامی دست می‌زنند

کارشناس روابط عمومی ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ ۰

متن کامل خطبه نماز جمعه ۱۴۰۲/۰۵/۱۳

استان البرز، شهرستان کرج

توسط آیت الله حسینی همدانی

بِسمِ الله الرَّحمَنِ الرِّحیمِ

اَلحَمدُالله رَبِّالعالَمینَ وَالصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی سَیِّدِ الاَنبیاء وَ المُرسَلینَ

اَلعَبدِ المُوَیَّد وَالرَّسولِ المُسَدَّد اَباالقاسِمِ المُصطَفی مُحَمَّد

وَ عَلی آلِه الطَّیِبینَ الطّاهِرینَ المَعصُومِینَ سِیَّما بَقِیَّهِ اللهِ الاَعظَم فِی الاَرَضِینَ

وَاللَعنَهُ الدّائِمَه عَلی اَعدائِهِم اَجمَعینَ مِنَ الآنِ اِلَی قیامِ یَومِ الدّین

عبادالرحمان اوصیکم و نفسی بتقوی الله. اهل تقوا به زیارت امام حسین علیه‌السلام اهمیت می‌دهند؛ و ازآنجاکه زیارت حضرت باعث می‌شد که شیعیان دورهم جمع شوند و همین اجتماع موجبات انقلاب علیه ستمگران را فراهم می‌کرد، دائماً از طرف طاغوتیان ممنوع می‌شد. حتی دستور تخریب قبر مطهر را می‌دادند. به دستور متوکل علیه‌ من ‌الرحمن‌ ما یستحقه ۱۷ مرتبه قبر حضرت را خراب کردند؛ اما هرگز موفق به جدائی بین مردم و مضجع شریف و راه امام نشدند. لذا در روایات فراوان سفارش به زیارت شده. مثلاً امام صادق علیه‌السلام فرمود: سالی یک‌مرتبه به زیارت قبر امام حسین علیه‌السلام بروید و یا فرمود: هر کس به امامت حسین بن علی علیهماالسلام از ناحیه خداوند متعال معتقد است، زیارت آن حضرت بر او واجب است. همه این‌ها تأکید را می‌رساند که کسی که توان دارد، بدون عذر ترک نکند.

تا بحث جدید را شروع کنم راجع به امام حسین علیه‌السلام به نکاتی اشاره می‌کنم. در نهضت امام حسین علیه‌السلام ما می‌توانیم از جهات مختلف وارد شویم و توشه برگیریم. از اخلاق و عرفان و فقه و کلام و تربیت و ده‌ها موضوع سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، تربیتی و تاریخی. هرکدام برای ما درس‌ها، پیام‌ها و عبرت‌ها دارد.

رابطه عاطفی که امام با یاران و خانواده و همسر و برادر و فرزندان و برادرزاده‌ها و خواهرزاده‌ها دارد بسیار زیبا و شنیدنی برای الگو گیری است. درعین‌حال که محبت دارد و عاشق است. جنگاور و مبارز و انقلابی است.

در طول سفر امام حسین از مدینه تا عصر عاشورا درس‌ها داد و چهره‌ها را عیان کرد و مردم را بیدار کرد، به‌طوری‌که باآنکه در طول قرون تلاش کردند اما نتوانستند جای شهید و جلاد را عوض کنند.

امام حسین راه صحیح زندگی کردن را به بشر آموخت. لذا می‌بینید در هنگامه جنگ و نبرد هم سخن می‌گفت و صادقانه نصیحت می‌کرد؛ و اساساً صداقت روش امام بود. از ابتدای حرکت تمام مسائل را شفاف برای اطرافیان بیان کرد؛ و کسی را در مسائل مربوط به قیام نامحرم فرض نمی‌کرد. همه‌چیز برای همه روشن بود که مسیر کجاست و چه اتفاقی بناست بیفتد.

در فرهنگ دینی روی ادب و مؤدب بودن تأکید فراوان شده است و بحث گسترده‌ای هم دارد که مثلاً فرق ادب با اخلاق و رفتار چیست؟ چگونه می‌شود نفس را ادب کرد؟ چه اموری ادب می‌آورد؟ ثمرات ادب چیست؟ ادب خداوند چیست و موارد دیگر که بنای ما بحث ادب نیست اما با توجه به اهمیت موضوع فقط اشاره می‌کنم به ادب امام حسین علیه‌السلام و البته بحث ادب در قصه کربلا و یاران و اصحاب و خاندان امام خودش فصل مفصلی است.

به چند روایت در ارزش ادب توجه بفرمائید: امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود: ادب کمال انسان است. بهترین چیزی که پدران برای فرزندان به ارث می‌گذارند ادب است. شرافتی سودمندتر از ادب نیست. زیور شما ادب است.

خب خدمت امام حسین علیه‌السلام می‌رسیم برای ادب‌آموزی. از امام حسین علیه‌السلام معنای ادب را پرسیدند؟ حضرت فرمود: ادب عبارت است از اینکه وقتی‌که از خانه خارج می‌شوی به هرکسی برخورد می‌کنی او را برتر از خود ببینی؛ یعنی خودبرتربین نباش و عجب نداشته باش. کسی که مبتلابه بیماری عجب باشد، دانسته و ندانسته غیبت و بدگوئی از دیگران دارد، دیگران را تحقیر و توهین می‌کند و از خودش غافل است. به همه حمله و انتقاد دارند اما برای خود عیبی نمی‌بینند.

پس تواضع یکی از مهم‌ترین فضائل است. همه روش رسول خدا با اطرافیان را می‌دانید که بسیار نرم‌خو بود و همین باعث جذابیت حضرت بود که قرآن هم به همین صفت لیّن بودن حضرت به‌عنوان عامل مهم جذب اشاره می‌کند. امام حسین هم از جدش این صفت را به ارث داشت.

یک نمونه ادب در معرفی کردن افراد است که گاهی شخص دوست ندارد خود را معرفی کند، اینجا ادب چه اقتضا می‌کند؟ از امام حسین علیه‌السلام یاد می‌گیریم. فرزدق می‌گوید: با مادرم حج کردم و من شتر مادرم را می‌راندم. با قافله‌ امام حسین علیه‌السلام در خارج مکه ملاقات کردم، درحالی‌که شمشیرها و سپرها داشتند. گفتم: این قافله از آن کیست؟ گفتند: قافله امام حسین است. رفتم پیش حضرت و سلام کردم و در حقش دعای خیر کردم. عرض کردم: پدر و مادرم فدایت ای پسر رسول خدا چرا باعجله از مکه خارج شدی؟ فرمود: اگر عجله نمی‌کردم دستگیر می‌شدم. فرمود شما کی هستید؟ عرض کردم مردی از عرب. به خدا قسم از این بیشتر از من تحقیق نکرد و با پرسش بیشتر مرا در تنگنا قرار نداد. به هر دلیلی نمی‌خواسته پیش امام معرفی بشود. وقتی امام می‌بیند او راضی به معرفی خودش نیست سؤال را تکرار نمی‌کند. این ادب در رفتار با کسی است که تازه آشنا می‌شویم.

نمونه دیگر در شب عاشورا وقتی شمر ملعون برای حضرت عباس علیه‌السلام و برادرانش که اسوه ادب است که آن شاعر گفت ادب از تو ادب آموخته، امان‌نامه آورد تا امام به او اجازه جواب به شمر دادن (که ولو فاسق است) را نداده بود از جایش تکان نخورد. همین ادب رفتار با دشمنان را از امام یاد بگیریم و در رفتار عادی بین خودمان که برادر دینی هستیم بکار ببندیم. حضرت می‌فرماید ولو فاسق است جواب بده و گاهی دو برادر سال‌هاست از حال همدیگر خبر ندارند.

نمونه دیگر برخوردی است که با حر و سپاهش کرد. همه را سیراب کرد بعضی را با دست خود آب داد، حتی اسب‌ها را هم سیراب کردند؛ و بعد هم توبه حر را بدون اینکه خطاهایش را به رویش بیاورد پذیرفت.

ادب حضرت زینب در فرستادن فرزندانش به میدان و ادب حضرت عباس که هرکدام قصه‌ها دارد. ادب یاران و اصحاب در صحنه‌های مختلف، ادب در گفتار و رفتار در شب عاشورا و به میدان رفتن…

یکی از درس‌های مهم عاشورا ادب است ان‌شاءالله ما سیاه‌پوشان و عزاداران حسین علیه‌السلام مؤدب‌ترین افراد جامعه باشیم.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ ﴿۲﴾ إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ‏

اَلحَمدُالله رَبِّالعالَمینَ اَلصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی سَیِّدِ الاَنبیاء وَ المُرسَلینَ اَبَالقاسِمِ مُحَمَّد

وَ صَلِّ عَلَی اَمیرِالمُؤمِنینَ عَلیِ بنِ اَبی طالِب وَ عَلَی فاطِمَهَ الزَّهرا سَیِّدَهِ نِساءِ العالَمینَ

وَ عَلَی الحَسَنِ وَ الحُسَینِ سَیِّدَی شَبابِ اَهلِ الجَنَّه وَ عَلَی عَلیِ بنِ الحُسَینِ وَ مُحَمَّدِ بنِ عَلی

وَ جَعفَرِ بنِ مُحَمَّد وَ موسَی بنِ جَعفَرِ وَ عَلیِ بنِ موسی وَ مَحَمَّدِ بنِ عَلی وَ عَلی بنِ مُحَمَّد

وَالحَسَنِ بنِ عَلی وَ الخَلَفِ القائِم الحُجَّه حَجَجِکَ عَلی عِبادِک وَ اُمَنائِکَ فِی بِلادِکَ

خودم و همه‌ی شما نمازگزاران محترم را به رعایت و تقویت و تسدید تقوای الهی دعوت می‌کنم. متقین حتماً در امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کوتاهی ندارند. امیرالمؤمنین علیه‌السلام در بخش دیگری از حکمت ۲۴۴ نهج‌البلاغه فرمودند: «وَ الْأَمْرَ بِالْمَعْرُوفِ مَصْلَحَهً لِلْعَوَامِّ وَ النَّهْیَ عَنِ الْمُنْکَرِ رَدْعاً لِلسُّفَهَاءِ»؛ و امربه‌معروف را براى اصلاح حال توده مردم و نهی‌ازمنکر را براى جلوگیرى از نادانان واجب کرد.

اینکه امربه‌معروف اصلاح حال توده مردم را می‌کند تردیدی نیست و احتیاج به توضیح هم ندارد کاملاً روشن است همان‌طور که به‌وسیله نهی‌ازمنکر جلوی بی‌خردی افراد نادان گرفته می‌شود. اگر جلوی چنین افرادی گرفته نشود فساد و تباهی گسترده می‌شود و همه‌جا را می‌گیرد.

راجع به این دو واجب زیاد سخن گفته‌شده و تا در صحنه اجتماع به این حکم خدا عمل نشود، گفتن تنها فایده‌ای ندارد. جدیداً دیده‌اید تا می‌خواهند نهی کنند می‌گویند چیزی نگویید این در حال خودش نبود و یا دیوانه است یا تعادل ندارد. البته این بیماری‌ها هم علاج دارد که اگر واقعاً چنین بیماری‌هایی دارند باید به مراکز مربوطه معرفی شوند.

بچه‌ای با پدرش رفت در مغازه میوه‌فروشی. تند تند سیب و موز و این میوه‌ها را می‌خورد. صاحب مغازه گفت جلوی بچه‌ات را بگیر. پدرش گفت چیزی نگو او دیوانه است. صاحب مغازه گفت اگر دیوانه است چرا پیاز نمی‌خورد؟ چرا سیب‌زمینی نمی‌خورد؟ چرا موز می‌خورد! بعضی‌ها این‌طور هستند اگر دیوانه است ببرندش آنجا که باید برود.

به‌نوبه خودم از دهه محرم پرشوری که امت مؤمن و معتقد و حسینی به وجود آوردید، علی‌رغم همه دشمنی‌هایی که از قبل محرم انجام دادند تشکر می‌کنم. سعیکم مشکور و خداوند مضاعف پاداش بدهد. مثل سال‌های قبل ولی پرحجم‌تر، چه شبهه‌های سخیفی که درست نکردند و چه تهمت‌ها که نزدند تا هیئات را تضعیف و حضور مردم بخصوص جوانان را کم‌رنگ کنند، اما نتوانستند و اتفاقاً امسال جوانان بیشتر از سال‌های قبل حضور داشتند.

باید از چشمان بیدار سربازان گمنام امام عصر ارواحنا فداه تشکر ویژه کنیم که با هوشیاری تمام، عرصه را بر خرابکارانی که امسال قصدهای پلیدی داشتند تنگ کردند و با دستگیری و جمع‌آوری ادوات نظامی آنان جلوی فاجعه‌ای بزرگ را گرفتند. البته همیشه باید این هوشیاری حفظ شود بحمدالله امنیت جامعه ما مردم پایه است و هر جا مورد مشکوک و غیرعادی می‌بینند گزارش می‌دهند و نتایج هم الحمدلله خوب است و این حال را همه با حفظ کنیم نباید ترک شود.

چهاردهم مرداد در تقویم رسمى کشور به‌عنوان روز حقوق بشر اسلامى و کرامت انسانى نام‌گذاری شده است. حقوق بشر نام زیبایی که همیشه دستاویز قدرت‌ها بوده تا بر جنایاتشان سرپوش بگذارند و سلطه‌گری خود را رسمیت ببخشند.

آمریکای جنایت‌پیشه بعد از فروپاشى شوروى و از بین رفتن دیوار برلین که پایان جنگ سرد بود، بحث حقوق بشر را برای سلطه‌گری جدید خود علم کرد؛ و با همین عنوان جنایاتی نسبت به کشور خودشان و دیگر ملل جهان انجام دادند. قبلاً بعض موارد را عرض کرده‌ام.

همه شما خوب می‌دانید بخصوص در سال‌های اخیر هیچ فتنه و آشوب و اغتشاش خیابانی برای براندازی در ایران رخ نداده است مگر اینکه پشت پرده آن و راهبری عناصر اصلی فتنه در دست آمریکا بوده است.

من چند مورد دیگر از جنایات آمریکا را یادآوری کنم. در این سال‌های اخیر روی جنگ نرم برای براندازی و یا استحاله از درون با دامن زدن به اختلافات داخلی و قومی و مذهبی سرمایه‌گذاری کلان و بودجه فراوان تخصیص دادند بااینکه خودشان کسر بودجه دارند.

تلاش گسترده کردند برای اینکه بتوانند ایران را سکولاریزه کنند و اسلامیت را از جمهوریت جدا کنند. با تحریم‌های اقتصادی و سیاسی در کار صنعت هسته‌ای کشور اختلال ایجاد کردند و حتی دانشمندان هسته‌ای ما را ترور کردند.

موارد فراوان است فقط همین روزها که سالگشت کشتار در هیروشیما و ناکازاکی است را ملاحظه کردید که از بزرگ‌ترین جنایات تاریخ است که آمریکا مرتکب شد ۲۲۰ هزار نفر درآن‌واحد کشته شدند. شبیه همین جنایت به تشویق رئیس‌جمهور وقت آمریکا، توسط نوچه‌اش صدام انجام شد وقتی حلبچه را شیمیائی زدند در عرض چند دقیقه ۵ هزار نفر کشته شدند؛ و نزدیک ۲۰ هزار رزمنده ما براثر گازهای سمی عراق به شهادت رسیدند. حالا مجروحان و جانبازانی که داریم و تا الان هستند و حال‌وروز خیلی از این‌ها را شما ملاحظه می‌کنید.

قطعاً یادتان هست که به اسم اقدام علیه تروریسم بعد از واقعه یازده سپتامبر وارد افغانستان و پاکستان و عراق و به‌طور کل غرب آسیا شدند و چه جنایاتی انجام دادند. طبق آمار خودشان انستیتوی امور بین‌الملل دانشگاه براون که چند سال قبل داده بود چهار و نیم میلیون نفر را کشتند. حالا بماند تعداد نفراتی که براثر سوءتغذیه و تخریب زیرساخت‌ها و امثال این‌ها از بین رفتند. این حقوق بشری است که آمریکا از آن دم می‌زند و ما هم بر خود لازم می‌دانیم هر هفته او را از نفرین خود بی‌نصیب نگذاریم.

درباره حقوق بشر اسلامی من به کلام بعضی فقط اشاره می‌کنم. مارسل بوازار محقق انستیتوی تحقیقات عالی بین‌المللی در ژنو می‌نویسد: نظرگاه جهانی اسلام با دو امتیاز نیرومند درخشش ویژه‌ای دارد: نخست ایمان به خدا، دوم انکار هرگونه برتری نژادی و قومی و تأکید بر برابری انسان‌ها… هیچ دیانتی به‌اندازه اسلام به بشر شخصیت نداده است. اسلام در صدد ساختن جهانی است که همه مردم، حتی آنان که به دین سابق خویش وفادار مانده‌اند با تفاهم و همکاری و برادری و برابری کامل زندگی کنند…به جرأت‌ می‌توان گفت که شریعت اسلام بنیان‌گذار جهانی حقوق بین‌الملل در جهان است.

یا برنارد شاو یکی از دانشمندان اروپایی: به عقیده من اگر مردی چون پیامبر صاحب‌اختیار دنیای جدید شود طوری در حل مسائل و مشکلات دنیا توفیق خواهد یافت که صلح و سعادتِ آرزوی بشر تأمین خواهد شد.

این‌ها چون این قدرت اسلام را می‌دانند با او و قرآن او و هرچه که وابسته به اوست دشمنی می‌کنند. قدرت اسلام را می‌دانند، رشد اسلام را می‌دانند، اینکه برای مردم دنیا مسائل اسلام به‌خصوص شیعه مطرح که می‌شود گرایش پیدا می‌کنند، چون این‌ها را می‌دانند با خود پیغمبر و با قرآن پیغمبر و هرچه که وابسته به پیغمبر است دشمنی می‌کنند که البته دشمنی آن‌ها هیچ سودی ندارد و اسلام با سرعت گسترش پیدا می‌کند.

۱۷ مرداد که به مناسبت شهادت محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف افغانستان به دست عوامل طالبان در سال ۷۷ روز خبرنگار نامیده شد را به همه عزیزان در این عرصه که با وجدان کاری و صداقت خدمت می‌کنند خسته نباشید گفته تبریک عرض می‌کنم.

مسئله رسانه و نقشی که امروز در جامعه دارد بر کسی پوشیده نیست. بخصوص بحث سواد رسانه در این دوره جنگ روایت‌ها و نقشی که در تغییر باورها و عقاید دارد. اگرچه خوب به تاریخ نگاه کنیم می‌بینیم که این بحث از گذشته مطرح بوده؛ یعنی اگر مردم توجه به خبرهایی که برایشان می‌آوردند و دقت لازم را داشتند جریانات مهمی که در گذشته واقع شد شاید جور دیگری رقم می‌خورد و تاریخ عوض می‌شد.

کوفه را با شایعه‌سازی و خبرهای دروغ از حمله لشکر شام، متحد کردند. بعد شایعه‌هایی ساختند که سلاح‌های جدیدی در اختیار دارند که بسیار مرگ‌بار است. بااینکه اگر برای خبرهایی که می‌شنیدند قاعده‌ای قرار می‌دادند و درستی و نادرستی آن را برآورد می‌کردند تسلیم جنگ شناختی نمی‌شدند. قسمت اعظم لشکری که برای جنگ با امام دورهم جمع شده بودند، به قول امروزی‌ها سواد رسانه نداشتند. هرچه به‌دروغ تبلیغ کرده بودند واقعیت پنداشته بودند و بدون تأمل در صحت خبر، آن را پذیرفته بودند و در نشر آن به دیگران و به قول امروز فوروارد خبر فیک هم اهتمام داشتند. گفتند امام بر خلیفه مسلمین خروج کرده و چون قدرت‌طلب است، قصد جنگ با خلیفه دارد. بدون تحقیق پذیرفتند.

البته علل این پذیرش خودش بحث جدائی است اما اجمالاً رفاه‌طلبی و منفعت‌طلبی و عواملی ازاین‌دست به پذیرش آنان کمک جدی می‌کرد. امروز هم یکی از مهم‌ترین کارهایی که می‌بینید در فضای مجازی و حتی حقیقی صورت می‌گیرد همین است که برای کنترل و انحراف افکار عمومی به افراد برچسب می‌زنند و چهره آنان را مخدوش می‌کنند و یا برعکس از یک انسان بی‌عار و بی‌حال یک انقلابی دو آتیشه درست می‌کنند و این حرکات را نزدیک انتخابات بیشتر خواهید دید. دقت خودتان را بالا ببرید. سواد فضای مجازی و سواد اطلاعاتی خودتان را تقویت کنید.

اگر تاریخ عاشور را خوب مطالعه کنید می‌بینید که چگونه با شایعه‌سازی و دروغ‌های بزرگ و ایجاد ترس ازیک‌طرف و بعد با کمک و تطمیع افرادی که بین مردم وجاهتی داشتند و حرفشان خریدار داشت از طرف دیگر، صد هزار نامه‌ای که به امام نوشته بودند را ندیده گرفتند و مُسلِم را تنها در کوچه‌ها رها کردند. همه این خبرهای دروغ و شایعات و بی‌سوادی مردم در امر رسانه و عدم تحقیق از اخباری که شایع می‌شد و نداشتن بصیرت لازم و امام شناسی و زمان‌شناسی، عاشورا را به وجود آورد.

عرض بنده این است اگر امام را خوب می‌شناختند و بصیرت لازم را داشتند اما چون نمی‌دانستند چگونه با اخباری که از هر طرف به آن‌ها تزریق می‌شود مقابله کنند، مغلوب جنگ روایت‌ها و شناختی شدند. توبه بعدی هم فایده‌ای نداشت. سواد خودتان را بالا ببرید.

دوستان سواد خود را در این زمینه‌ها بالا ببرید. بعد اینجاست که عملیات بزرگ اطلاع‌رسانی و خبرنگاری صادقانه و مسئولانه به کمک نهضت کربلا آمد و جریان را کاملاً به نفع امامت و ولایت پیش ‌برد. زینب کبری و امام سجاد علیهما‌السلام نگذاشتند واقعه طف از بین برود. تمام لحظات ثبت شده را با جزئیات به همراه اهداف نهضت برای آحاد مردم بازگو کردند.

کربلا تا امروز زنده ماند و تا امروز هر آزاده‌ای در جهان تأسی به حسین علیه‌السلام می‌کند و همین برای مستکبرین و اذناب پلیدشان سخت است، لذا برای از بین بردن مکتب اهل‌بیت به هر اقدامی دست می‌زنند. می‌بینید که هرسال به مراسم عزاداری شیعیان در اقصی نقاط عالم بخصوص افغانستان و کشمیر و بنگلادش و نیجریه حمله می‌کنند و تعدادی را به شهادت می‌رسانند که خدای تعالی همه شهدای عاشورا و ایام محرم را در کنار حسین بن علی متنعم به نعم خود بگرداند.

ریشه همه این حملات به رژیم پلید و کودک کش صهیونیستی برمی‌گردد که با تعلیم و تجهیز تکفیری‌ها این اقدامات را انجام دهند اما به فضل خدای توانا این جرثومه فساد و تباهی این روزها دچار تزلزل شدید داخلی شده و ان‌شاءالله زودتر از آن زمان که امید داریم دچار نابودی خواهد شد…

راجع به کسوت خبرنگاری در نوبت‌های قبل عرایضی داشتم اما فقط این را عرض می‌کنم که خود خبرنگاران هم باید از خودشان نسبت به خبرنگار نمایانی که کاری با واقعیات ندارند و مزدوری می‌کنند و به دستور کار می‌کنند. اول دروغی را نسبت می‌دهند و بعد با ادبیاتی که دارند آن را نشر می‌دهند و افکار عمومی را مثل ویروسی مخرب از بین می‌برند تا به منافع حزبی و فرقه‌ای خود برسند، توجه کنند و از این افراد اعلام برائت کنند.

خبرنگار متعهد کسی است که با زمان‌شناسی دقیق، به‌آرامی و با خلاقیت و رعایت مسائل حرفه‌ای با تیزبینی و دقت به دنبال کشف حقیقت است تا معضلی را رفع و یا از واقعه‌ای جلوگیری کند و در این عرصه همیشه خدای تعالی را ناظر بر خود می‌بیند. البته این مسئولیت خطیر بی‌خطر هم نبوده و تا امروز شهدای گران‌قدری را تقدیم کرده‌اند.

مرحله پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس از ۱۶ مرداد آغاز می‌شود. اولاً عزیزانی که واقعاً در خود می‌بینند که می‌توانند خدمتی بکنند با برآورد کامل صحنه وارد عرصه شوند. اگر کسی می‌تواند و توان دارد که خدمت کند، اگرچه نزدیک انتخابات که می‌شود همه احساس مسئولیت می‌کنند که صلاحیت‌های لازم اولیه را هم ندارند؛ اما به‌هرتقدیر کسی که می‌بیند که می‌تواند کار انجام بدهد بداند که مجلس محل قانون‌گذاری و نظارت است.

ثانیاً من راجع به چهار راهبردی که حضرت آقا فرمودند در انتخابات رعایت شود مشارکت و سلامت و امنیت و رقابت درباره مشارکت و نقشی که در امنیت ملی دارد نکاتی عرض کردم و ان‌شاءالله اگر توفیق بود باز عرض خواهم کرد. راجع به بقیه موارد هم به قوه الهی با قید حیات عرض خواهد شد.

یکی از مسائلی که رقابت را بالا می‌برد و مشارکت را بیشتر می‌کند همین پیش ثبت‌نام است که به شما فرصت کافی برای بررسی بیشتر کاندیداها از جهات مختلف را می‌دهد. از جهات مختلف این افراد را بررسی کنید. ارتباطشان را با زر و زور و تزویر، ارتباطشان را با انقلاب، ارتباطشان را با فرهنگ ایثار و شهادت و مسائل مختلف و شاخص‌هایی که سال‌های قبل هم گفته‌شده و خواهیم گفت، این‌ها را کاملاً بررسی کنید.

همچنین این فرصت برای دستگاه‌های مربوطه برای تائید صلاحیت‌ها خواهد داد که به سلامت انتخابات کمک جدی می‌کند. این پیش ثبت‌نام برای تحقق آن ۴ راهبرد بسیار مؤثر است.

 ۱۶ مرداد تشکیل جهاد دانشگاهی و ۱۸ مرداد بزرگداشت شهدای مدافع حرم نکاتی داشت که ان‌شاءالله در فرصت بعد.

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

در انتشار این خبر سهیم باشید:

پاسخی بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر وبسایت امام جمعه کرج در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.