آیت‌الله حسینی همدانی پس از کاشت دو نهال میوه به مناسبت روز درختکاری؛

درختکاری یک معروف و وظیفه دینی است / تأکید بر کاشت درخت به ازای تولد هر نوزاد

کارشناس روابط عمومی ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ ۰

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز بابیان اینکه مسئله درخت، درخت‌کاری و فضای سبز جز وظایف دینی ماست، خاطرنشان ساخت: بنده در خطبه‌های نماز جمعه بارها به این موضوع تأکید کرده‌ام که هرکسی که از دنیا می‌رود یا به دنیا می‌آید درختی به نام او کاشته شود تا به این تربیت در طول سال چند صد هزار درخت کاشته و به فضای سبز شهری افزوده شود.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه کرج، به مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز پیش از ظهر امروز (پنج‌شنبه) با حضور در دهکده تفریحی و گردشگری باغستان، دو اصله نهال میوه غرس کردند.

حضرت آیت‌الله حسینی همدانی سپس در سخنانی، بابیان اینکه دستورات دین اسلام همه‌جانبه نگر است، اظهار داشت: در دین اسلام همه مسائلی که مربوط به نیاز بشر هست وجود دارد.

وی بابیان اینکه مسئله رسیدگی به طبیعت در دین اسلام از جایگاه و اهمیت بالایی برخوردار است، عنوان کرد: ازآنجایی‌که ما در طبیعت زندگی می‌کنیم و حیات ما متوقف بر اوست در روایات متعددی از اهل‌بیت علیهم‌السلام و آیات قرآن کریم بر حفظ طبیعت و رسیدگی به منابع طبیعی اعم از آب، خاک، هوا و امثال‌ذلک تأکید شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه بر مؤمنین بر احیا، حفظ و نگهداری نعم طبیعی تأکید و سفارش شده است، اظهار داشت: یکی از آن چیزهایی که هوا را برای ما حفظ می‌کند و از آلودگی‌ها نجات می‌دهد درخت است.

آیت‌الله حسینی همدانی در بیان اهمیت درختکاری به روایاتی از رسول خدا صلوات‌الله‌علیه و آله پرداخت و گفت: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: «اگر نهالی در دست یکی از شماست و در آستانه برپایی قیامت به‌اندازه کاشتن آن فرصت دارد، آن را بکارد.»

وی در بخش دیگری به بیماری شایع شده در کشور پرداخت و گفت: بعضی وقت‌ها حرف و نسبت‌هایی زده می‌شود که درست نیست و این در صورتی است که اسلام برای حفظ و رسیدگی به بدن و نگه‌داشتن سلامت بدن دستورالعمل‌های فراوان دارد.

امام‌جمعه کرج به روایتی از امیرالمؤمنین علیه‌السلام در خصوص آب نخوردن در ظرف شکسته به علت وجود بیماری در آن پرداخت و تأکید کرد: اولیای دین ما به‌شدت نسبت به نظافت حساسیت داشتند و دستور هم دادند لذا نظافت و پاکیزگی را از ایمان دانستند.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه تصریح کرد: برای عبور از این بیماری گذشته از تقویت ارتباط باخدای تعالی باید مسئله حفظ بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کنیم.

وی در بخش دیگری بابیان اینکه مسئله درخت، درخت‌کاری و فضای سبز جز وظایف دینی ماست، خاطرنشان ساخت: بنده در خطبه‌های نماز جمعه بارها به این موضوع تأکید کرده‌ام که هرکسی که از دنیا می‌رود یا به دنیا می‌آید درختی به نام او کاشته شود تا به این تربیت در طول سال چند صد هزار درخت کاشته و به فضای سبز شهری افزوده شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز در ادامه با تأکید بر احیاء کارهایی که می‌تواند مرتبط با درختکاری و توسعه فضای سبز باشد، گفت: اخذ جواز ساخت یا تخریب و اموری مشابه آن می‌تواند منوط به کاشت تعداد مشخصی درخت باشد.

آیت‌الله حسینی همدانی با تأکید بر توسعه فضای سبز شهری، عنوان کرد: متأسفانه درخت‌های کاشته شده در سطح شهر از میله‌های بنر و تابلوهای شهری کمتر است.

وی در پایان با تأکید بر استفاده صحیح از منابع آبی، گفت: مردم می‌توانند بخشی از فاضلاب خانگی خود حاصل از شستن میوه‌ها و سبزی‌ها را برای آب یاری درختان و گیاهان استفاده کنند.

در انتشار این خبر سهیم باشید:

پاسخی بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر وبسایت امام جمعه کرج در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.