جمعی از روحانیون شیعه و سنی افغان ساکن استان البرز، با همراهی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان، با نماینده ولیفقیه در استان البرز دیدار و گفتگو کرده و به بیان مسائل و مطالبات خود پرداختند.
در این جلسه، آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی با اشاره به اهمیت اخوت اسلامی در جامعهی اسلامی امروز، بیان داشت: از اولین برنامههای رسول خدا در ورود به مدینه، برقراری پیوند برادری میان مسلمین بود.
وی اظهار داشت: وحدت اسلامی یکی از مسائل مهم اسلامی در میان شیعیان و اهل تسنن است و امروز هر کس، با هر زبان و به هر طریقی در مسیر ایجاد دشمنی تلاش کند و بر طبل تفرقه بکوبد ، نه شیعه و سنی، که مزدور دشمن است.
نماینده ولیفقیه در استان البرز با اشاره به استفاده از لفظ مجعول “عربی” در نام بردن از “خلیجفارس” توسط رئیسجمهور آمریکا، گفت: این آقا که همه او را دیوانه میخوانند و خود او هم از این فضا برای رسیدن به مقاصد و اهداف خود استفاده میکند، با جعل این عنوان، به دنبال دامن زدن به تفرقه بین مردم منطقه و فرق اسلامی است.
وی تصریح کرد: درحالیکه یک غیرمسلمان بهمحض روبرو شدن با معارف اسلامی، بهسرعت به این دین گرایش پیدا میکند، گروهی در داخل جامعهی اسلامی، دائماً مشغول دعوای شیعه و سنیاند که نشان میدهد هنوز اصل اسلام برایشان تبیین نشده است.
آیتالله حسینی همدانی روشنگری در این زمینه را وظیفهی علما و دانشمندان اسلامی دانسته و تأکید کرد: شما باید بهروز باشید تا بتوانید در عصر غلبهی اطلاعات، تلاشهای دشمنان برای تفرقهافکنی را پاسخ دهید.
وی با اشاره به آثار والای وحدت بین علمای شیعه و سنی، یادآور شد: امروز، وحدت شیعه و سنی تنها راهکار مقابله با هجمهی ضد اسلامی دشمنان است و یکیک شیعیان و اهل تسنن، باید منادی وحدت در جامعه باشند.
امامجمعه کرج تصریح کرد: اختلاف قبل از کسب علم، چیز بدی نیست و محرکی برای دانایی است، اما اختلاف بعد از آگاهی نشان تعصب بیجا و محلی برای جولان دادن نفس و شیطان است.
وی با بیان اینکه مناظرات علمی نباید موجب از بین رفتن وحدت شود، گفت: اگر مناظره و مباحثه، به بهانهای برای اختلاف و نزاع بدل شود، تنها برای سوءاستفادههای دشمنان اسلام مفید خواهد بود.
نماینده ولیفقیه در استان البرز با اشاره به شبهه افکنی ها مبنی بر عدم اجازه ساخت مساجد اهل سنت در ایران، گفت: در حال حاضر تعداد زیادی مسجد سنی در داخل کشور وجود دارد که در تضاد با این ادعا است.
وی افزود: درعینحال، صحیحتر این است که همانطور که در مناطقی که اهل سنت در اکثریت هستند، شیعیان در جماعات و مساجد اهل سنت حاضرشده و به فعالیتهای دینی و فرهنگی خود می پردازند، در مناطق شیعی نیز، اهل سنت، نمازهای یومیه و جمعه و سایر برنامههای دینی خود را در کنار برادران شیعه بهجای آورند و این مسئله، عامل تقویت وحدت اسلامی نیز خواهد بود.
برای مشاهده تصاویر این دیدار ایـنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــجا کلیک کنید.