لیست‌ها را رها کنید

کارشناس روابط عمومی ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ ۰

متن کامل خطبه نماز جمعه ۲۱/۰۳/۱۴۰۰

استان البرز، شهرستان کرج

توسط آیت‌الله حسینی همدانی

بِسمِ‌الله الرَّحمَنِ الرِّحیمِ

اَلحَمدُالله رَبِّ‌العالَمینَ وَالصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی سَیِّدِ الاَنبیاء وَ المُرسَلینَ

اَلعَبدِ المُوَیَّد وَالرَّسولِ المُسَدَّد اَباالقاسِمِ المُصطَفی مُحَمَّد

وَ عَلی آلِه الطَّیِبینَ الطّاهِرینَ المَعصُومِینَ سِیَّما بَقِیَّهِ اللهِ الاَعظَم فِی الاَرَضِینَ

وَاللَعنَهُ الدّائِمَه عَلی اَعدائِهِم اَجمَعینَ مِنَ الآنِ اِلَی قیامِ یَومِ الدّین

یاایهاالذین آمنوا اوصیکم و نفسی بتقوی الله. متقین در همه حال به افراد بزرگتر از خودشان توجه داشته تکریم می کنند. مکتب حیات بخش اسلام در همه زمینه ها انسان ها را راهنمائی می کند تا بتوانند از آرامش و آسایش بیشتری در زندگی فردی و اجتماعی خود بهره ببرند. اسلام انسان ها را معتدل پرورش می دهد.

در بحث رفتارها که چگونه با اطرافیان خود تعامل داشته باشیم دریائی از معارف بیان شده است که سعادت بخش هستند. یکی از مهمترین این مباحث مربوط می شود به نوع رفتار ما با بزرگترها و کوچکتر ها و با همسالان که رعایت آنها به شیرین تر شدن تعاملات اجتماعی می افزاید. احترام به پدر و مادر و حقوق مربوط به آنان در مباحث گذشته مطرح شد.

در این نوبت امام سجاد علیه السلام در باره حقوق بزرگسالان فرمودند: «وَ حَقُّ الْکَبِیرِ تَوْقِیرُهُ لِسِنِّهِ» حق بزرگ احترام او است بخاطر سن او. معیار احترام دیگران در فرهنگ دینی چیست؟ موارد متعددی در روایات بیان شده که یکی از آن ها کِبَر سن و پیر بودن است که خود معیار ارزش گذاری بر افراد است. رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمودند: اگر کسى مسلمان سپید مویى را احترام کند و بزرگ بدارد، خدا را بزرگ داشته است. یعنی بزرگداشت شخصی که پیر شده است تجلیل از خداست.

خوب دقت کنید چقدر اهمیت داده شده است تکریم پیرمردها و پیرزن ها در جامعه و خانواده. اینجا هم ندارد مومن باشد، کافر باشد، خوش اخلاق باشد، بد اخلاق باشد، پول دار باشد، فقیر باشد. خوب حالا ببینید در جامعه آیا این رعایت می شود درمغازه، درمحل، دراتوبوس و اماکن عمومی؟

روایت معروف دیگری در جوامع روائی مسلمین اعم از شیعه و سنی هست که رسول خدا فرمودند: «الشَّیخُ فى اءَهلِه کالنَّبىِّ فى اءُمِّتِهِ». پیرمرد در میان خانواده اش مثل پیامبر است در بین امتش. در بعض تعبیرات فرموده این احترام واجب است. تکریم افراد مسن آثار و فوائد فراوان دنیائی و آخرتی دارد. روح تواضع ومهربانی و صفات پسندیده را در ما زنده می کند. رسول خدا فرمودند: برکات خداوندى، همراه با پیران شما است. یعنی هرجا موی سپیدی هست آنجا برکت هم هست.

آیا منفعتی بیشتر از دوستی با رسول خدا در نظر دارید؟ انس بن مالک که اصحاب رسول خداست می گوید حضرت مرا به پنج چیز سفارش کرد، یکی از آن ها این بود که به پیرمردان یا پیرزنان امت احترام بگذارید تا در قیامت از دوستان من باشید. این اکرام فقط نسبت به بستگان سببی و نسبی نیست. نسبت به همه بزرگسالان جامعه است.

این روایات خیلی درس آموز است و ما کمتر توجه داریم و متاسفانه بعضی ها تحت تاثیر بعض از فرهنگ های وارداتی و منحط، اقداماتی را نسبت به این پیامبران با برکت انجام می دهند.

این ها امان نامه الهی هستند. رسول خدا فرمودند: کسی که فضیلت افراد پیر را بشناسد و او را تکریم کند خدای تعالی او را از فزع روز قیامت حفظ خواهد کرد. و چون در جهان هر عملی که انسان انجام می دهد عکس العملی دارد و خیلی زود نتیجه اش را می بیند، تاکید شده است که اگر جوانان بزرگسالان را تکریم و احترام کنند خود آنان در دوران پیری مورد تکریم قرار می گیرند.

در ادامه فرمودند: «وَ إِجْلَالُهُ لِتَقَدُّمِهِ فِی الْإِسْلَامِ قَبْلَکَ» و تجلیل او بخاطر پیشى اسلام او بر تو. یکی از علل تکریم را سبقت در اسلام بیان فرمودند. یعنی پیرها مدت طولانی تری از فضیلت مسلمان بودن و اهل عبادت و بندگی خدا بودن بهره برده اند و استواری بیشتری در عقائد و افکار خود دارند و سبقت در فضیلت دارند. و چون ملاک تکریم افراد فضائلی است که دارند افراد مسن از این احترام مضاعف بهره مند خواهند بود.

بعد حضرت فرمودند: حق بزرگسالى به اندازه اسلام است. این هم تعبیر بلندی است که ما توجه داشته باشیم. خداشناسی از اهمیت ویژه برخوردار است و کسی که خدا شناس است مورد تکریم است. پس کسی که از دیگران زودتر خداشناس شده مورد احترام است.

همه این فضائل برای کسی است که این احترامی را که خدا برای او خواسته از بین نبرد لذا اگر نعوذ بالله پیری گناهی و خطائی انجام دهد عقاب سخت تری دارد.

بعد حضرت شروع می کنند به بیان مصادیق اکرام؛ «وَ تَرْکُ مُقَابَلَتِهِ عِنْدَ الْخِصَامِ» و باید در موقع خصومت با او مقابل نشوى. هنگام دشمنى از رویارویى با او بپرهیزى، یعنی هرگز با او دشمنی نکنی. چون افراد مسن دارای روحیه ای می شوند که همیشه مطالبه آن احترام رادارند.

«وَ لَا تَسْبِقْهُ إِلَى طَرِیقٍ وَ لَا تَتَقَدَّمْهُ» و در راه از او پیشی نگیری و جلو نیفتى. در هیچ کارى بر بزرگسال سبقت نگیرید؛ ولو به اندازه زودتر شروع کردن غذا؛ زودتر سخن گفتن و امثال اینها. «وَ لَا تَسْتَجْهِلْهُ» نابخردانه با او برخورد نکنى. گاهی چون سن بالاست و یا توان جسمی کم است ممکن است حرف نامربوط یا عمل دور از انتظاری صادر شود، باید تحمل کرد. «وَ إِنْ جَهِلَ عَلَیْکَ احْتَمَلْتَهُ» و اگر بر تو نادانى کرد تحمل کنى. «وَ أَکْرَمْتَهُ بِحَقِّ الْإِسْلَامِ وَ حُرْمَتِهِ» و براى اسلام او احترام کنی و گرامى دارى. و لا قوَّهَ الا باللهِ.

توجه دارید که اینها هیچ کدام مربوط به پدر و مادر یا بستگان انسان نبود بلکه مربوط به غیر خانواده است ظاهراً. البته نظام اسلامی طبق روایات برای پیرانی که کسی را ندارند باید از بیت المال خدمت رسانی کند.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ ﴿۲﴾ إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ‏

اَلحَمدُالله رَبِّ‌العالَمینَ اَلصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی سَیِّدِ الاَنبیاء وَ المُرسَلینَ اَبَالقاسِمِ مُحَمَّد

وَ صَلِّ عَلَی اَمیرِالمُؤمِنینَ عَلیِ بنِ اَبی طالِب وَ عَلَی فاطِمَهَ الزَّهرا سَیِّدَهِ نِساءِ العالَمینَ

وَ عَلَی الحَسَنِ وَ الحُسَینِ سَیِّدَی شَبابِ اَهلِ الجَنَّه وَ عَلَی عَلیِ بنِ الحُسَینِ وَ مُحَمَّدِ بنِ عَلی

وَ جَعفَرِ بنِ مُحَمَّد وَ موسَی بنِ جَعفَرِ وَ عَلیِ بنِ موسی وَ مَحَمَّدِ بنِ عَلی وَ عَلی بنِ مُحَمَّد

وَالحَسَنِ بنِ عَلی وَ الخَلَفِ القائِم الحُجَّه حَجَجِکَ عَلی عِبادِک وَ اُمَنائِکَ فِی بِلادِکَ

خودم و همه ی شما نمازگزاران محترم را به رعایت و تقویت و تسدید تقوای الهی دعوت می کنم. شنیدن و بکار بردن موعظه نقش موثری در تربیت روح و سعادتمندی انسان دارد. یکی از مواعظ مولانا امیرالمومنین علیه السلام که در نهج البلاغه فرمودند که بسیار اثرگذار بود و ما فقط آن را ترجمه کردیم حکمت ۱۴۲ بود که امام علیه السلام در جواب کسی که درخواست موعظه کرده بود فرمودند، و بخش هائی از آن را قبلا خواندم و امروز آخرین بخش را ترجمه می کنم.

«لَا تَکُنْ مِمَّنْ ….. وَ یُرْشِدُ غَیْرَهُ وَ یُغْوِی نَفْسَهُ» به راهنمایى دیگران مى‏پردازد ولى خود گمراه است. «فَهُوَ یُطَاعُ وَ یَعْصِی»، از او پیروى مى‏کنند، و او خود معصیت کار است. «وَ یَسْتَوْفِی وَ لَا یُوفِی»، حق خود را کامل مى‏گیرد اما خود حق دیگران را نمى‏پردازد. «وَ یَخْشَى الْخَلْقَ فِی غَیْرِ رَبِّهِ وَ لَا یَخْشَى رَبَّهُ فِی خَلْقِهِ»، از مردم مى‏ترسد اما نه به خاطر خدا، و از خدا در حق مردم نمى‏ترسد. خدای تعالی همه ما را به خاطر خطاها و لغزش هایمان ببخشد و تقوا را در ما بیشتر بگرداند.

۲۲ خرداد مصادف با ۱ ذیقعده اولین روز از دهه کرامت که با ولادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه سلام الله علیها آغاز می شود و به ولادت شمس الشموس، امام رئوف ثامن الحجج ختم می شود بر شما مبارک باشد. بین این خواهر و برادر عاطفه و محبت غیر قابل وصفی برقرار بوده است. در کرامتی که از امام کاظم علیه السلام نقل است و حضرت معصومه هم نقش دارند وقتی که مرد نصرانی می پرسد؛ شما که هستید؟ می فرماید: «انا المعصومه اخت الرضا» و در این تعبیر محبت موج می زند.

باید دراین دهه با آشنائی بیشتر و الگو قرار دادن رفتار و سیره اهل بیت علیهم السلام بخصوص حضرت معصومه و حضرت رضا علیهما السلام و بهره گیری جدی درزندگی فردی و اجتماعی مسیر رشد و تعالی اخلاقی و معنوی را طی کنیم. حضرت معصومه تحت تربیت اهل بیت به فرد نمونه ای تبدیل شده است که برای افراد جامعه اسلامی بلکه جامعه انسانی نمونه و الگو است و همه انسان ها می توانند از او استضائه کنند و نور بگیرند.

او مهذب بود و از آرامش دل برخوردار بود لذا اخلاق نیکوی او در گفتارش نمایان بود. با سیره این امامزاده بزرگوار و لازم التجلیل و التعظیم آشنا شوید، حتماً درس های بی نظیری خواهید گرفت. چون برای بیان مطلب احتیاج به بیان مقدمه دارم و فرصت کم است می گذرم.

این دهه را که دهه کرامت می گویند، دهه رشد فضائل و کرائم خود قرار دهیم و کریم شویم. کرامت یعنی دوری از پستی، روح بلندی که منزه از هر پستی باشد، کریم می گویند. در مقابل کرامت دنائت است که معنای ذلت و خواری می دهد. برای رسیدن به فضیلت بلند کرامت باید اهل تقوا بود. تقوا و خداترسی خود را در همه زمینه های فردی و اجتماعی زیادتر کنیم تا نزد خدا اکرم باشیم که «إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ».

گاهی شخص تقوای فردی دارد اما تقوای اجتماعی و یا تقوای سیاسی ندارد. باید مواظب خودمان باشیم. امیرالمومنین علیه السلام فرمود: آن‏کس که تقوا پیشه کند به آنچه که دوست دارد جاودانه دسترسى پیدا مى‏کند، خدا او را در منزل کرامت خویش مسکن مى‏دهد. خانه‏اى که مخصوص خداست. سقف آن عرش پروردگار و روشنایى آن از جمال الهى و زائرانش فرشتگان و دوستان و همنشینان پیامبران الهى هستند.

تقوا! تقوا! این روزها اکسیر اعظم شده است خیلی نایاب است شاید افراد متقی داشته باشیم اما تقوای سیاسی و اجتماعی خیلی کم است. می بینید اوضاع و احوال را. بازار دین فروشی برای رسیدن به دنیا خیلی داغ است. کلان که هست هیچ، در اندازه کوچک هم در استان ما فراوان است که می بینم بعضاً افراد متدین که چگونه خود را برای دنیای دیگران بدبخت می کنند و توصیه و تذکر و ارشاد هم فائده ای ندارد و فقط باید برای آینده آنان و فردای آنان غصه دار و مغموم بود. بنده در این چند روز اخیر یکی از غمها و ناراحتی هایم برای آخرت یک عده است و دلم میسوزد که چقدر راحت آخرت فروشی میکنند و تذکر هم فایده ای ندارد.

بگذرم فقط تبرکاً گوشه ای از فضیلت این بانو عرض کنم؛ و آن مقام عصمت حضرت فاطمه معصومه است. او دارای شفاعت کبری است و همه اهل ارض از مومنین را ایشان می تواند شفاعت کند. حضرت رضا علیه السلام او را معصومه خطاب کرد: «مَنْ زارَ الْمَعْصُومَهَ بِقُمْ کَمَنْ زارَنى». حضرت معصومه اسمش فاطمه است ولی حضرت رضا او را با مقام عصمت یاد میکند معصومه بانویی است که معصوم است.

این روایت وقتی در کنار بیان دیگر امام رضا علیه السلام قرار می گیرد که فرمود: آگاه باشید، کسى‏که مرا در حالى که غسل زیارت کرده زیارت کند، به گونه‏اى از گناه بیرون آید وپاک ‏شود که هنگام تولد از مادرش از گناه پاک بود. مى شود نتیجه گرفت وقتی حضرت معصومه را زیارت کردیم از این فیض بهره مند هستیم و طبق زیارت نامه از شفاعت ایشان روزی برده ایم ان شاءالله.

روز ولادت این بانو را چه با مسمی روز دختر نامیدند. چند روایت در فضیلت دختران و اهمیتی که اسلام به این قشر داده است بخوانم تا قدر خود را بیشتر بدانند. رسول خدا فرمودند: بهترین فرزندان شما دختران هستند و علامت خوش‏قدمی زن آن است که اولین فرزندش دختر باشد، دختران بخشش خداوند هستند و خداوند دختران را هبه و بخشش نامیده است. بنابراین شکر خداوند را باید به‏جا آورد.

و فرمودند: دختران مهربانی کنندگانند، کمک رسانندگانند، انس گیرندگانند، برکت دهندگانند. و فرمودند: هر کسی دختران تحت تکفل خود را پرورش دهد تا بزرگ شوند و از دسترنج خویش به آن‏ها بدهد، خداوند با این عمل بهشت را برای او واجب فرموده است.

هیچ دینی و فرهنگی در طول تاریخ دختران و بانوان را اینقدر تکریم و احترام نکرده است و برای آنان جایگاه ویژه در نظر نگرفته است. تا جائی که نوع رفتار مردان با بانوان را معیار ارزش گذاری بر مردان قرار داد. رسول خدا فرمودند: بهترین شما (مردان) کسی است که برای زنان و دخترانش بهترین باشد. این میشود معیار ارزشی.

کدام مکتب را در طول تاریخ سراغ دارید که به زنان با افراط و تفریط ظلم نکرده باشند. اما اسلام به همه حقوق زنان عادلانه پرداخته و البته به آنان اجازه انحطاط و سوء رفتار نداده است. و متاسفانه خود بانوان کمتر به جایگاه والای خود در نظام خلقت توجه می کنند و عده ای هم ساده لوحانه فضا را برای سودجوئی ها و سوء استفاده ها فراهم می کنند.

دشمنان ما به خوبی این را می دانند و برنامه ریزی و اجراء دارند که اگر دختران در جامعه ای از مسیر خارج شوند، محور تربیت نسل آینده یعنی مادر و در نتیجه خانواده را که بستر رشد کمی و کیفی جامعه است را از بین برده اند و انحطاط آن جامعه حتمی است اگر دختران آن نابود شوند.

گاهی صحنه هائی منتشر می شود که باید افراد را بیدار کند دختری که باید منشاء برکات آینده خانواده و جامعه باشد و در دامن او مردان و زنان فرهیخته و دانشمند پرورش پیدا کنند را آنقدر خوار و کوچک می کنند که کعبه آمال او توله سگی می شود که با او انس دارد و به او دخترم و مادر و امثال اینها می گوید. بحث من اینجا حقوق حیوانات نیست. عده ای فضاسازی نکنند که با حقوق حیوانات مخالفیم. تنزل انسانی مورد بحث است که با دقت روی آن کار می شود و الا در دین ما نگهداری حیوانات جزو دستورات است که اگر میتوانید بعضی حیوانات را نگهداری کنید که آثاری دارد.

مربی اصلی در خانواده مادران هستند که قبلا دختر خانواده بوده اند. تهاجم فرهنگی شدیدی که امروز متوجه دختران هست را در ناهنجاری های اجتماعی کاملا ًمی شود دید. تلاش می کنند تا بانوان حضور اجتماعی قوی نداشته باشند و اگر هم دارند مفتضح و یا بی خاصیت باشند. دختران و بانوان محترم باید در این جنگ نرمی که بر علیه آنان است و قصد دارد تا اباحه گری را رواج داده بنیان خانواده را از بین برده سبک زندگی غربی را جا بیاندازد، هوشیارانه حرکت دشمنان را رصد کرده مقابله کنند.

لذا توجه به دختران از جهات مختلف برهمه، هم مسئولان و هم خانواده ها لازم است. نگاهی به توطئه های رنگارنگی که برای این گروه ترتیب داده اند بیاندازید و متاسفانه متولیان فرهنگی هم بی توجه هستند. امید داریم در دولت حزب اللهی شاهد برنامه های دقیق برای بانوان جامعه باشیم.

بانوی با کرامت جامعه کریم می سازد. بلند همت باشید تا کریم شوید، که در روایت دارد از حضرت امیر سلام الله علیه که فرمودند: کرامت نتیجه بلند همتی است.

و به این نکته هم خوب دقت کنید که انتخابات میدان بروز همت انسان های عالی همت است. نکند به بهانه های دشمن شادکن در عرصه حاضر نشوید. فقط اگر کمی در فضا بچرخید و دقت کنید می بینید که موتور جنگ روانی دشمن مشغول فعالیت دائمی است و به زبان های مختلف و با استفاده از افراد وابسته و واداده و اشکال گوناگون و گاهی با بیان نظرسنجی های دروغ، تبلیغ می کنند به عدم حضور.

واقعاً کسانیکه این همه لطمه به کشور زده اند و تا توانسته اند دشمنی کرده اند از قتل و ترور بگیرید تا تحریم و محرومیت، حالا خیرخواه ملت شده اند و خیرخواهانه از مردم می خواهند که پای صندوق ها حاضر نشوند. اما دشمنان کج خیال ما بدانند که ملت ایران مثل همیشه با قدرت پای صندوق ها حاضر می شوند و با هر رای خود تیری را بر قلب سیاه شما می نشانند.

همه وظیفه داریم یکدیگر را به شرکت دعوت کنیم که توصیه رهبرمان هم بود. خوب تشخیص دهید و به موقع اقدام کنید و به اصلح رای دهید. بیانی حضرت آقا دارند خیلی گویاست که شهدای کربلا در یک روز به شهادت رسیدند و توابین هم در یک روز به شهادت رسیدند کشته شدند اما اثر کار توابین چقدر بود؟ علتش این بود که در وقت خودش نیامدند.

فکر نکنید رای شما اثر ندارد. اثر دارد. لذا در بعض تعبیرات حضرت امام هست که اگر کسی رای ندهد از گناهان کبیره است. چون اثر زیادی در جهات مختلف دارد. متاسفانه بعضی برای رای گرفتن از مردم به نظام دروغ می بندند. گاهی از قوانین الهی و احکام شرع عبور می کنند و یا اصول انقلاب را زیر سوال می برند. کاندیداهائی که دوقطبی می سازند آیا اگر رای آوردند می توانند جلامعه را اداره کنند. دو شقه کردن جامعه برای کسی که می خواهد رئیس جمهور و همه مردم باشد نقض غرض است.

نمی خواهم این تعبیر را بکار ببرم اما بعض کارها و حرفها احمقانه است. این چه حرفی است که گفته می شود اگر رای بیاورم با دشمن و شیطان بزرگ که نماد پلیدی در جهان است و دستش تا مرفق بلکه بالاتر از مرفق به خون ملت ما و مظلومان جهان آغشته است ملاقات می کنم. هنوز رای نیاورده اینگونه حرف میزنند. آمریکا تا وقتی آمریکاست دشمن ماست و ما این را فراموش نمی کنیم و هرچه فریاد داریم بر سرش می کوبیم.

باید با قدرت وارد صحنه شوید و رای دهید و بدانید که رای شما وضع کشور را به سمت بهتر شدن تغییر می دهد. رای شما هزینه هائی که در آینده ممکن است به کشور تحمیل شود را کم می کند. رای شما سهم شماست در انتقامی که از جلادان شهید کننده قاسم سلیمانی گرفته می شود. رای شما یعنی پاسخ مثبت دادن به شهدائی که گفتند بعد از ما راه ما را ادامه دهید. لذا چون ایرانی آباد و قدرتمند و سربلند می خواهیم ان شاءالله محکم پای صندوق ها حاضر می شویم و رای می دهیم و بدانید که رای شما مصداق نصرت الهی است که  «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ».

نکته ای هم عرض کنم و آن اینکه بناگذاشتیم با کمک و هم فکری مردم براى دولت آینده، نسبت به منطقه خودمان برای رئیس جمهور منتخب پیشنهاد داشته باشیم. لذا هر پیشنهادی که می بینید می تواند برای اعتلاء کمی و کیفی منطقه مفید باشد را به دقت بررسی کنید و به صورت مکتوب به دفتر ما بفرستید تا بعد از جمع بندی خدمت رئیس جمهور منتخب عرضه کنیم.

بیست و هفتم خرداد، سالگشت تشکیل جهاد کشاورزی به فرمان حضرت امام است که بعد از گذشت حدود چهار ماه از پیروزی انقلاب دستور تشکیل را دادند. و تا امروز در عرصه های مختلف با فراز و فرودهایی که داشته نقش خودش را در فقرزدائی و محرومیت زدائی در تولید و آبادانی و حرکت به‏سوی استقلال و خودکفائی کشور ایفاء کرده از تلاش همه عزیزان تشکر می کنیم و خداقوت عرض می کنیم.

نقش مهمی که در دوران دفاع مقدس داشتند و در سال های اولیه انقلاب و حرکت های مردمی و بعدها در بخش کشاورزی و رسیدگی به حال روستائیان و عشایر، توسعه دامداری و امثال اینها جای تقدیر دارد و امیدواریم در این منطقه که توان توسعه کشاورزی و باغداری و دامداری و دامپروی را دارد اهمیت ویژه داده شود و با برنامه بتوانند به رشد مضاعف برسانند.

بخصوص روی صنایع تبدیلی در این منطقه کار کنند که ارزش افزوده آن بالا خواهد بود و مساله مهم مدیریت آب است که اگر برنامه ریزی های عاجلی صورت نگیرد همین منطقه خوش آب و هوا در آینده نه چندان دوری باید تور کویرگردی گذاشت. باید به جدیت منابع آبی را مدیریت کرد. چون روز بیابان زدائی هم بود عرض کردم.

نکته استانی: در انتخابات شوراها همانطور که قبلا عرض کردم سعی کنید با دقت تمام به افرادی که می شناسید رای دهید و حتماً به همان تعدادی که باید رای دهید. مثلاً در کرج باید به ۱۳ نفر رای بدهید به همه سیزده نفر رای دهید. در مناطق دیگر هم به هر تعداد که باید رای بدهید رای دهید و کم کاری نکنید.

نکته دیگر اینکه تذکرات خیرخواهانه ای که از شش ماه قبل شاید هم بیشتر دادم را دوستانی که باید کار میکردند و در تنظیم لیست ها توجه میکردند نادیده گرفتند و بیشتر به جای اینکه شاخص ها را در نظر بگیرند به منافع گروهی و امثال اینها توجه کردند. همه. یعنی لیست را که نگاه میکنید قطعا افرادی که در لیست هستند خیرخواهی برای این شهر و منطقه نکردند.

ما این همه داد زدیم و دلسوزانه گفتیم بنشینید در این نوبت به فکر آینده این منطقه باشید. تخلف ها و ضررهای زیادی به اینجا زده شده است.  افراد کارآ، افراد متدین و خالی الذهن از یک سری مسائل.  بیشتر به جای اینکه شاخص ها را در نظر بگیرند به منافع گروهی و امثال اینها توجه شده است.

پشت پرده داشتند. بده بستان داشتند. پس لیست ها را رها کنید. برای همه را، نه برای یک گروه و دو گروه. هرکدام را که با دقت نگاه می کنم می بینم خدا در آن کمتر دیده شده است متاسفانه. البته این را هم عرض کنم و حق مطلب را ادا کنم که در همین لیستها که عرض می کنم افرادی هستند که قابلیت دارند، توانمندند، تدین دارند، دستپاک هستند. اینها هستند. منظور من مجموعه است که بعضی وقتها افراد می‌گویند مثلاً ما به این لیست چون فلان آرم بالای آن هست به همه آن لیست اعتماد میکنیم و رای میدهیم. در این نوبت لااقل این کار درستی نیست. امکان دارد در نوبت های دیگر اینطور بشود اما در این نوبت اینگونه نیست. این را بنده با دقت دارم عرض می کنم.

بگردید افراد متدین توانمند را پیدا کنید. اگر میشناسید خودتان رای بدهید، اگر نمی شناسید با اهل خبره مشورت کنید. جالب است میپرسم که شما چگونه به این آدم‌ها رسیدید؟ می گویند شاخص و معیار داشتیم. می‌گویم مثلاً عدد ۴ در دنیا و آخرت زوج است. ۱ متر در دنیا و آخرت ۱۰۰ سانت است. این طور نیست که در دنیا ۱۰۰ سانت باشد در آخرت ۹۰ سانت باشد.

اگر گفتیم تدین، تدین یک تعریفی دارد. چطور هر دو نفر شما نشستید راجع به تدین یک فرد با هم صحبت کردید، شما رسیدید به تدین او، آن یک نفر دیگر به تدین او نرسیده؟! چطور شما او را انقلابی دانستی طرف دیگر او را انقلابی ندانسته؟! معلوم می‌شود که شاخص‌ها غلط بوده. معیارها غلط بوده. آن اندازه‌گیری ها با حب و بغض انجام شده. لذا خودتان را نجات بدهید .

و اینکه هیچ لیستی هم منسوب به بنده نیست. بعضی‌ها را دیدم که بک گراند کارشان عکسهای بنده است و خودشان را منسوب می‌کنند. به هیچ وجه هیچکس منسوب به بنده نیست. اینجا ۱۰۰% تکذیب می‌کنم. بعضی ها را هم به آن آقایان هم خبر دادم در جلسات شان گفتند فلانی گفته این شخص باشد، آن شخص نباشد.

من معمولاً شبهای احیا همه را میبخشم اما در این نوبت اگر تا شب احیا زنده بودم این ها را نخواهم بخشید. کسانی را که به بنده نسبت اینگونه دادند. من اصلاً ورودی ندارم. اصلا راجع به احدی حرفی نزدم. اینها را نخواهم بخشید چون دروغ است و با این شدت و غلاظ حق کسی را ضایع می کنند. کسی را بالا می‌برند و کسی دیگری را ساقط می کنند. به هرجهت هیچ لیستی هم به بنده منسوب نیست.

باز هم اشاره می‌کنم عده‌ای متاسفانه در اجرایی، عده‌ای در نظارت، آخرت خودشان را خراب کردند. عده‌ای هم در نظارت نهایی که توسط مجلس انجام شد آخرت خودشان را سوزاندند. شما مردم با انتخاب درست خودتان مواظب آخرت خودتان باشید. افرادی را که قبلا امتحان کردید و یا وابستگی به افراد خاص دارند را رها کنید.

من در این افرادی که جدیدا مطرح شدند و اسم هایشان مطرح است و جوان هستند اشخاصی را دیدم که اگر انتخاب شوند شهر را شکوفا می‌کنند. هم فکر دارند، هم تخصص دارند، هم تقوا دارند. اینها هستند. به اندازه نصاب هم هستند. می توانند یک تیم مستحکم متدین انقلابی تشکیل دهند که نجات دهند.

خدا به خطیب جلسه امام صادق ما که دعوت کرده بودیم طول عمر بدهد. خیلی حرف قشنگی زد. گفت ۸۴۱ هزار میلیارد تومان (اینطور که در ذهنم هست) بودجه جاری کشور است. بعد گفت امامان ما را برای ۲ هزار سکه و ۵ هزار سکه و ۱۰ هزار سکه کشتند حالا ببینید با این ۸۰۰ هزار چقدر امام می‌شود کشت! حالا دیگر دروغ گفتن که کاری ندارد.  دولا پنج لا کردن که کاری ندارد.

بودجه همین استان در مباحث فرهنگی و جاری و عمرانی بودجه زیادی است. همین کرج. لذا بگردید افراد را من خودم دیدم در این اسامی که هم فکر دارند هم تقوا دارند هم تخصص دارند هم دلسوز هستند اینها بیایند انشاالله اثری خواهند داشت.

در انتشار این خبر سهیم باشید:

پاسخی بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر وبسایت امام جمعه کرج در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.