مشروح خطبه‌های نماز جمعه 3 بهمن‌ماه ۱۳۹۹ شهر کرج/

ارزش بیانیه به اجرائی شدن و تحقق خارجی آن است / در «گام دوم» انقلاب دولتِ جوانِ حزب‌اللهی باید متصدی امور شود

کارشناس روابط عمومی ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ ۰

متن کامل خطبه نماز جمعه ۱۳۹۹/۱۱/۰۳

استان البرز، شهرستان کرج

توسط آیت‌الله حسینی همدانی

خطبه اول:

بِسمِ‌الله الرَّحمَنِ الرِّحیمِ

اَلحَمدُالله رَبِّ‌العالَمینَ وَالصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی سَیِّدِ الاَنبیاء وَ المُرسَلینَ

اَلعَبدِ المُوَیَّد وَالرَّسولِ المُسَدَّد اَباالقاسِمِ المُصطَفی مُحَمَّد

وَ عَلی آلِه الطَّیِبینَ الطّاهِرینَ المَعصُومِینَ سِیَّما بَقِیَّهِ اللهِ الاَعظَم فِی الاَرَضِینَ

وَاللَعنَهُ الدّائِمَه عَلی اَعدائِهِم اَجمَعینَ مِنَ الآنِ اِلَی قیامِ یَومِ الدّینِ

یا ایهاالذین آمنوا اوصیکم و نفسی بتقوی الله.

حق شاگرد بر استاد از نگاه امام سجاد علیه‌السلام

در این نوبت امام سجاد علیه‌السلام حقوقی که شاگردان دارند را به اساتید تذکر می‌دهند که: «وَ أَمَّا حَقُّ رَعِیَّتِکَ بِالْعِلْمِ فَأَنْ تَعْلَمَ أَنَّ اللَّهَ قَدْ جَعَلَکَ لَهُمْ فِیمَا آتَاکَ مِنَ الْعِلْمِ وَ وَلَّاکَ مِنْ خِزَانَهِ الْحِکْمَهِ». و اما حق زیردست علمى و شاگردت این است که بدانى خدا به‌وسیله علمى که به تو داده و خزانه حکمتى که به تو سپرده تو را سرپرست شاگردانت قرار داده است. «فَإِنْ أَحْسَنْتَ فِیمَا وَلَّاکَ اللَّهُ مِنْ ذَلِکَ». پس اگر در این سرپرستى که خدا به تو داده خوب کارکنی. «وَ قُمْتَ بِهِ لَهُمْ مَقَامَ الْخَازِنِ الشَّفِیقِ النَّاصِحِ لِمَوْلَاهُ فِی عَبِیدِهِ». و مثل یک خزانه‌دار مهربان و خیرخواهِ مولا، برای بنده‌هایش باشى. «الصَّابِرِ الْمُحْتَسِبِ الَّذِی إِذَا رَأَى ذَا حَاجَهٍ أَخْرَجَ لَهُ مِنَ الْأَمْوَالِ الَّتِی فِی یَدَیْهِ». که صابر و خداخواه است وقتى نیازمندى ببیند از اموالى که به دست او است به او (فقیر) بدهد. «کُنْتَ رَاشِداً». سرپرست درستى هستی. «وَ کُنْتَ لِذَلِکَ آمِلًا مُعْتَقِداً». و خادم باایمانی هستی. «وَ إِلَّا کُنْتَ‏ لَهُ خَائِناً». وگرنه به خدا خائن. «وَ لِخَلْقِهِ ظَالِماً». و به خلقش ظالمى. «وَ لِسَلَبِهِ وَ عِزِّهِ مُتَعَرِّضاً». و متعرض سلب او (این نعمت را از تو) و عزتش شده‏اى.

راجع به استاد و شاگرد و رابطه‌ای که باید داشته باشند مطالبی گفته شد اما در اینجا بیان را تغییر داده‌اند و معلمین را در مورد حقوقی که شاگردانشان دارند مورد خطاب قرار داده‌اند که اولاً خدا تو را قیّم و سرپرست آن‌ها قرار داده است. دانشجویان و متعلمان به معلمین خود تکیه می‌کنند و او آن‌ها را در تثبیت فکر و اندیشه کمک می‌کند و در حوادث مختلف حمایت و هدایت می‌کند.

مطلبی که امام علیه‌السلام با استفاده از تعابیر قرآنی دارند که از علم به خزائن الهی تعبیر کرده‌اند. حتی در روایات هم از علوم اهل‌بیت و خاندان عصمت تعبیر به گنجینه شده است. امام باقر علیه‌السلام فرمودند: ما هرگز برای مردم بر اساس هوای نفس، حدیث نمی‌گوییم. آنچه ما می‌گوییم آثاری است که از رسول‌الله صلی‌الله علیه و آله به دست ما رسیده و این گنجینه‌ای است که پیامبر در اختیار ما گذاشته و ما برایش حرمت قائلیم و همان‌طور که اهل دنیا (ظاهراً منظور حضرت صاحبان قدرت بوده است). طلا و نقره خود را گنجینه می‌دانند، این علوم نزد ما گنجینه الهی است.

حالا که علوم، گنجینه الهی شد، پس معلم خزانه‌دار و کلیددار آن است. و باید امانت‌داری کند و طبق نظر صاحبِ امانت در آن تصرف کند. اگر کسی مقداری مال را در اختیار ما امانت گذاشته باشد و بر ما هم وظیفه نگهداری و مصرف را بیان کرده باشد دیگر ما حق نداریم طبق میل خودمان بخل یا گشاده‌دستی داشته باشیم. عالم در حقیقت امین گنجینه علم الهی است و باید در تصرفاتش دقت کند. وقتی حاجتمند علمی را می‌بیند خسیسی نکند و به‌اندازه نیاز و قدر وسع او بپردازد و در اختیارش بگذارد. و اگر کسی دانش خود را در اختیار دیگران نگذارد و علوم را توسعه ندهد هم خائن به صاحب علم است و هم ظالم به علم آموز.

البته بحث رابطه استاد با شاگرد چگونه باشد مفصل در جوامع روایی به آن پرداخته‌شده که اگر مورد رعایت قرار گیرد و عملی شود مراکز علمی متحول می‌شود. معلم باید اشتیاق علم‌آموزی را در مخاطب خود تقویت کند و بابیانی شیوا و دلگرم‌کننده از آثار علم و عالم بگوید و شعله علم‌آموزی را تقویت کند.

یکی از مهم‌ترین وظائف معلم غیر از رسیدگی به مسائل علمی، توجه تام و تمام به اخلاق دانش‌آموز خود است. نباید بگذارد که شاگردش دچار عجب و کبر و خودبزرگ‌بینی علمی شود. هر چه عالم‌تر شد، باید متواضع‌تر شود. همیشه تواضع باعث بزرگی شخص می‌شود و در جامعه مورداحترام است. رسول خدا فرمودند: تواضع هم بر استاد لازم است و هم بر دانش‌آموز.

شنیده‌اید که حضرت عیسی ابن مریم علیه‌السلام به حواریون فرمود: من به شما نیازی دارم، شما حاجت مرا برآورده کنید. حواریون گفتند: تقاضایى که دارى، ما انجام می‌دهیم. عیسى برخاست و با ظرف آبى به شستشوى پاى حواریون مشغول شد، حواریون گفتند: ما باید نسبت به شما که پیامبر خدایى و به ما سمت معلم و مربى دارى چنین کنیم، نه این‌که شما این کار را بکنید! عیسى علیه-السلام به ایشان فرمود: عالم، شایسته و سزاوارتر به انجام خدمت به دیگران است. من این‌گونه عمل می‌کنم تا شما هم بعد از من، با مردم و کسانى که از شما علم خواهند آموخت، همین روش را به‌کارگیرید، با تواضع و فروتنى می‌توان حکمت و دانش را میان مردم ترویج کرد و جامعه-اى را به حکمت و دانش انس داد. همان‌گونه که درخت در زمین سهل می‌روید نه در زمین سخت و کوهستان.

دربیانی امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمودند: اگر کسى علمش را کتمان کند و به دیگران نیاموزد، با جاهل تفاوتى ندارد. و فرمودند: خدا قبل از آن‌که جاهلان را نسبت به خطاهایشان محاکمه کند، از علما سؤال خواهد کرد که چرا شما وظیفه خود را در آموزش تعطیل کردید؟ رسول خدا فرمود: اگر کسى موردعنایت الهى قرار گرفت و خدا به او توفیق داد که در رشته از علوم، تخصص پیدا کرد و عالم شد و این علم را کتمان کرد و در آموزش آن بخل ورزید، هنگام ورود به قیامت به دهان او لجامى از آتش زده می‌شود. لذا کسانی که بلدند باید آموزش دهند البته به کسی که صلاحیت دارد. موارد فراوان است همین مقدار برای این نوبت کافی است.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

خطبه دوم:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ‏

اَلحَمدُالله رَبِّ‌العالَمینَ اَلصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی سَیِّدِ الاَنبیاء وَ المُرسَلینَ اَبَالقاسِمِ مُحَمَّد

وَ صَلِّ عَلَی اَمیرِالمُؤمِنینَ عَلیِ بنِ اَبی طالِب وَ عَلَی فاطِمَهَ الزَّهرا سَیِّدَهِ نِساءِ العالَمینَ

وَ عَلَی الحَسَنِ وَ الحُسَینِ سَیِّدَی شَبابِ اَهلِ الجَنَّه وَ عَلَی عَلیِ بنِ الحُسَینِ وَ مُحَمَّدِ بنِ عَلی

وَ جَعفَرِ بنِ مُحَمَّد وَ موسَی بنِ جَعفَرِ وَ عَلیِ بنِ موسی وَ مَحَمَّدِ بنِ عَلی وَ عَلی بنِ مُحَمَّد

وَالحَسَنِ بنِ عَلی وَ الخَلَفِ القائِم الحُجَّه حَجَجِکَ عَلی عِبادِک وَ اُمَنائِکَ فِی بِلادِکَ.

شرح و تفسیر حکمت ۱۲۵ نهج‌البلاغه

متقین در هیچ حالی از مرگ و قیامت غافل نیستند و دائم به یاد مرگ هستند و عبرت می‌گیرند. امیرالمؤمنین علیه‌السلام وقتی‌که از صفّین برمی‌گشت به گورستانى در بیرون کوفه رسید در حکمت ۱۲۵ از حکم نهج‌البلاغه فرمود «یَا أَهْلَ الدِّیَارِ الْمُوحِشَهِ». اى ساکنان خانه‏هاى ترسناک، «وَ الْمَحَالِّ الْمُقْفِرَهِ وَ الْقُبُورِ الْمُظْلِمَهِ». و جاهاى خالى و بی‌آب‌وعلف، و گورهاى ظلمانى، «یَا أَهْلَ التُّرْبَهِ یَا أَهْلَ الْغُرْبَهِ». اى خاک‌نشینان، و اى دور از وطنان، «یَا أَهْلَ الْوَحْدَهِ یَا أَهْلَ الْوَحْشَهِ». اى بى‏کسان، اى ترسناکان، «أَنْتُمْ لَنَا فَرَطٌ سَابِقٌ». شما پیشروان مائید که پیش از ما رفته‏اید، «وَ نَحْنُ لَکُمْ تَبَعٌ لَاحِقٌ». و ما دنباله روان شماییم که به شما خواهیم رسید، «أَمَّا الدُّورُ فَقَدْ سُکِنَتْ». امّا خانه‏ها را دیگران ساکن شدند، «وَ أَمَّا الْأَزْوَاجُ فَقَدْ نُکِحَتْ». و امّا زنان با دیگران ازدواج کردند، «وَ أَمَّا الْأَمْوَالُ فَقَدْ قُسِمَتْ». و امّا اموال را تقسیم کردند، «هَذَا خَبَرُ مَا عِنْدَنَا». این خبرى بود که نزد ما است، «فَمَا خَبَرُ مَا عِنْدَکُمْ». پس خبرى که نزد شما هست، چیست؟ «ثُمَّ الْتَفَتَ إِلَى أَصْحَابِهِ فَقَالَ»: سپس به یارانش نگاهى کرد و فرمود: «أَمَا لَوْ أُذِنَ لَهُمْ فِی الْکَلَامِ لَأَخْبَرُوکُمْ أَنَّ خَیْرَ الزَّادِ التَّقْوَى». بدانید که اگر آن‌ها اجازه سخن گفتن داشتند به شما خبر مى‏دادند که بهترین زاد و توشه، تقوا و پرهیزگارى است. لذا خودم و همه‌ی شما نمازگزاران محترم را به رعایت و تقویت و تسدید تقوای الهی دعوت می‌کنم.

درس‌هایی که می‌توان از ام‌البنین (س) آموخت

سیزدهم جمادی‏الثانی، یکی از روزهای غم‏انگیز و تلخ تاریخ است؛ روزی که در آن مادری باعظمت و فداکار بعد از عمری فعالیت و صبوری با استقامت در مسیر اهل‌بیت علیهم‌السلام با هدیه کردن فرزندان برومندش به پیشگاه حسین بن علی، بادلی که سرشار از عشق به امام و مولایش بود آسمانی شد و در بقیع آرام گرفت.

سالگشتِ وفات ام‌البنین مادر علمدار کربلا، بانوی با بصیرتی که باوفای مثال‌زدنی، با شکیبایی در کنار امیرالمؤمنین، سختی‌های فراوانی را تحمل کرد و مفتخر به‌عنوان همسر شهید و مادر شهیدان شد، روز تکریم مادران و همسران شهدا نام‌گذاری شد تا به این وسیله جایگاه مهم و مؤثر بانوان با بصیرت و ولایتمدار در حفظ و گسترش آرمان‌های اسلامی و انقلابی گرامی داشته شود. مادرانی که قطره‌قطره ایمان، شجاعت، ایثارگری را در جان فرزندانشان اشراب کردند و در دامن خود، شیر مردانی دلیر پرورش دادند تا در دفاع از حریم و حرم حماسه‌آفرینی کنند. همسرانی که نه‌تنها مانع جهاد شوهران خود نشدند بلکه دلیرانه در کنار آنان ماندند و به تکلیف عمل کردند. اگرچه کلمات قاصر است از بیان حماسه‌های بلندی که مادران و همسران شهدا مثل خانم ام‏البنین علیه‌السلام در طول سال‌های دفاع مقدس آفریدند اما نتیجه صبر و فداکاری و پیروی از دستورات ولایتِ آنان، ناامیدی دشمنان شد.

اگر توفیق تکریم و خدمتگزاری خانواده شهدا را پیدا کردیم باید شاکر خدا باشیم که این افتخار را نصیب ما کرد که بتوانیم از رشادت‏ها و صبوری آنان و از ارزش‏هاى جهاد و شهادت تکریم کنیم و از خدا بخواهیم که بتوانیم شیوه و روش تربیت انقلابی و سبک زندگى آنان را به نسل بعد و جوانان این سرزمین، انتقال دهیم.

یکی از ویژگی‏های خیلی مهم‏ همسر علی علیه‌السلام، توجه به زمان و مقتضیات آن بود. بعد از واقعه عاشورا، از رسانه‌های موجود (خطابه، شعر، نوحه‌گری …) برای پیام‌رسانی حق و ندای مظلومیت امام حسین ویارانش هیچ فرصتی را از دست نداد حتی گریه کردن را وسیله روشنگری قرار داد. و کاری کرد تا صدای مظلومیت کربلا به گوش نسل‏های آینده برسد.

اگر به زندگی این بانوی مکرمه دقت کنیم درس‌ها می‌گیریم. مثلاً فرزند آوری فراوان، مطلبی که امروز خانواده‌ها کمتر توجه می‌کنند و خیلی زود خواهند فهمید که اشتباه کرده‌اند و به تکلیف عمل‌نکرده‌اند. امروز بحث تحدید نسل بحث جدی است. اهل ایمان و تقوا، اهل مسجد و اسلام، باید نسبت به این موضوع اهتمام ویژه داشته باشند. به‌خصوص در جامعه‌ای که الآن داریم زندگی می‌کنیم به‌زودی مشکلاتی به وجود خواهد آمد. با دست‌ها و ترفندهایی دارند جوری عمل می‌کنند که کم شود. دیگر ویژگی او توجه کامل و مطیع همسر بودن و اهتمام به تربیت فرزندان بر اساس مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام، که سربازانی برای ولی جامعه باشند، اهل جهاد و مبارزه باشند، اهل صبر و مقاومت باشند، دشمن‌شناس و دشمن‌ستیز باشند. خدای تعالی همه ما را از پیروان واقعی خاندان اهل‌بیت عصمت و طهارت قرار دهد.

دولتِ جوانِ حزب‌اللهی متصدی امور شود

خوب به‌طور خلاصه عرض کردیم رهبر معظم انقلاب برای لااقل چهل سال آینده انقلاب بیانیه‌ای صادر کردند و در آن اهم مطالب را تبیین فرمودند و دو سال از آن گذشت و مطالب و مباحث فراوانی درباره بیانیه زده شد اما از نحوه اجرائی شدن آن مطلبی بیان نشد. رصدی که کردیم در بین کلمات افراد در سراسر کشور چیزی از اجرا ندیدیم. درحالی‌که ارزش بیانیه به اجرائی شدن و تحقق خارجی آن است. برای تحقق آن احتیاج هست که کارگزاران نظام تغییر بکنند و دولت جوان حزب‌اللهی متصدی امور شود تا بستر لازم برای رسیدن به سه مرحله بعدی انقلاب و رسیدن به تمدن نوین اسلامی فراهم شود.

بحث ما در فراهم شدن این مقدمه بود که عرض کردیم فرآیند اجرا را هم خود رهبری در سخنرانی اول خرداد ۹۸ بیان کردند و فرمودند اول باید نسبت به انقلاب شناخت پیدا کنید، بعد حلقات میانی نخبگانی را درست کنید، بعد کارگروه‌های مسئله محور را تشکیل بدهید، بعد باید جبهه‌ای گفتمانی تشکیل شود تا مردم و به‌خصوص جوانان را برای رسیدن به مقصد به حرکت درآورد. و شکل کار را هم همان شکل دوران دفاع مقدس بیان فرمودند که هرکس بداند در این بیانیه چه نقشی دارد و همان را انجام دهد. پیر، جوان، زن، مرد، دانشجو، کارمند، کارگر، هر جا که هست کارش را انجام دهد.

بعد ایشان فرمودند: نتیجه این‌ها چه می‌شود؟ کشاندن نسل جوان متعهد به عرصه مدیریت کشور… و طبعاً اگر نسل جوان وارد عرصه مدیریت شد و مدیران ارشد نظام ازجمله‌ی جوان‌های متعهد حزب‌اللهی شدند آن‌وقت آن حرکت عمومی کشور طبعاً استمرار پیدا می‌کند، سرعت پیدا می‌کند و انجام می‌گیرد… بنابراین اگر چنانچه ان‌شاءالله شما جوان‌ها با این حرکت‌ها پیش بروید و زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزب‌اللهی آماده کنید بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانی‌های شما و دغدغه‌های شما و غصه‌های شما پایان خواهد پذیرفت.

امروز توصیه من این است که دوستان در اقشار مختلف این حلقات و کارگروه‌هایی که عرض کردیم را تشکیل بدهید و فعالیت تخصصی خودشان را شروع کنید. برای حلقات میانی این چند شاخص را حتماً در نظر بگیرید که مسئولیت کار را کسی به عهده بگیرد که تجربه مدیریتی داشته باشد و با چالش‌های حوزه تخصصی خودش آشنا باشد و بر موضوع حلقه کاملاً مسلط باشد و بعد این‌ها افرادی را برای کارگروه‌ها انتخاب کنند. مثلاً اگر در بحث آموزش‌وپرورش است چند تا از معلمین و اساتیدی که در این بحث مدیریت داشتند در آموزش‌وپرورش با چند نفر دیگر که مدیریت میانی داشتند این‌ها حلقه را تشکیل بدهند و بعد آن‌ها کارگروه‌ها را.

و لازم نیست مرکز واحد و یا مجموعه‌ای محور باشد بلکه همه باید کار کنند. روش این‌طور نیست که ستادی تشکیل شود همه بیایند زیرمجموعه این ستاد باشند. اگر این‌طور باشد کار پیش نمی‌رود. باید موتلفه گونه باشد یعنی همه افراد و گروه‌ها خودجوش کارشان را انجام دهند اما توجهشان به آن مقصد اعلا باشد.

من چند حلقه مهم را نام می‌برم ان‌شاءالله خود دوستان ادامه می‌دهند هفته گذشته جلسه‌ی اول روابط عمومی‌های استان را کلید زدیم. تقریباً صدوبیست سی روابط عمومی در سطح استان تشکیل شد جلسه مفیدی هم بود و بیش از ۲ ساعت هم طول کشید. پی آن ریخته شد تا بعد ادامه کار را خود دوستان بدهند. اما لازم است فعالیت تخصصی آموزش‌وپرورش، بهداشت و درمان، دادگستری، کشاورزی، رفاه اجتماعی، ورزش و جوانان، ایثارگران، دانشگاهیان، روحانیت، نیروهای نظامی، فرهنگی و تبلیغی و…تشکیل شود تا زودتر نتیجه حاصل شود. نزدیک ۳۵ مورد لیست شده که می‌شود گروه‌هایش را تشکیل داد، به تعداد همین وزارتخانه‌ها که داریم و کارها دستشان است. این‌ها تشکیل شود تا زودتر نتیجه حاصل شود. این تا اینجا اگر مباحث دیگری را لازم دیدم در جلسات دیگر ادامه خواهم داد. تا اینجا بنده فرایند اجرا و نحوه عملیاتی شدن بیانیه گام دوم را در این چند جلسه اجمالاً مطرح کردم که البته کار ادامه خواهد داشت.

دوران داعیه‌داری لیبرال دموکراسی به پایان رسیده است

قرن ۱۴ به‌آرامی در حالی تمام می‌شود که دوران داعیه‌داری لیبرال دمکراسی هم با افول آمریکا به پایان خود رسید. امکان دارد یک سروصدایی داشته باشد اما دیگر کارش تمام شد. و رئیس‌جمهور دیوانه صفت کشور نماد قدرت و تمدن و دمکراسی با افتضاح تمام رسماً فاتحه دمکراسی را خواند. من اینجا از جوانان آزاده و آزادمنش در سراسر دنیا نسبت به آمر و عامل شهادت سپهبد شهید آن شخص آزاده و امنیت آفرین شهید قاسم سلیمانی می‌خواهم که بیکار ننشینند، و در هرزمانی که مقتضی را فراهم دیدند و شرایط موجود بود به‌خصوص جوانان آمریکا، نسبت به آمر و قاتل و عامل اقدام عاجل خودشان را عملی کنند که نزد خدای تعالی مأجور خواهند بود.

آدرس اشتباه ندهید بایدن و ترامپ فرقی ندارند

اما آنچه مهم است رابطه‌ای آینده ما با شرایط جدید است. آقای رئیس‌جمهور حرف خوبی زدند، گفتند: من از رسانه‌ها و دوستان و مخالفان خواهش می‌کنم که واقعیت را بگویند چون واقعیت را نمی‌شود پنهان کرد. بله واقعاً باید گفت واقعیت این است: رژیمی که خوی استکباری دارد فرقی نمی‌کند رئیس‌جمهور آنچه کسی باشد. مسیر آنان یکی است با دو ادبیات. بنابراین اگر کسی خیال کند یکی سیاست بلد نبود و برج‌ساز بود لذا مشکلات درست کرد ولی این کسی که تازه آمده سیاست بلد است و می‌شود با او تعامل کرد، قطعاً مسیر انحرافی را طی می‌کند چون یکی چهره واقعی را نشان داده و دیگری با تزویر و فریب پیش‌آمده کما اینکه تا امروز این‌گونه بوده. بعلاوه این آقا تازه نیامده، سالیان سال است در اداره آمریکا و جنایاتی که بر ملل دنیا تحمیل کرده‌اند نقش مؤثر داشته است.

نشانی غلط ندهید و ذهن‌ها را منحرف نکنید، که آنچه بر سرِ ما آمد توطئه ترامپ بود. ترامپ و بایدن باهم فرقی ندارند. منتظر صادقانه به میدان آمدن دشمن اسلام و انقلاب و حاکمیت و مردم نباشید. خوی استکباری صداقت نیست، فریبکاری است. همفکران این آقای جدید آن‌وقت که در مسند بودند چکار کردند؟ که حالا ایشان می‌خواهد بکند و شما دنبال این هستید که ارتباط بگیرید. اتفاقاً دارند صادقانه می‌گویند که چه قصدی دارند.

شما مطالبی را که وزیر خارجه پیشنهادی رئیس‌جمهور جدید، رسماً درباره برجام گفته را مطالعه کنید و ببینید آیا غیر از خزعبلات ترامپ چیز دیگری از آن درمی‌آید؟ گفته: رئیس‌جمهور منتخب معتقد است که اگر ایران به توافق بازگردد ما هم به این توافق برمی‌گردیم، اما از این مسئله، همراه با متحدانمان که بار دیگر با ما هم‌راستا می‌شوند به‌عنوان سکویی برای دستیابی به یک توافق طولانی‌تر و قوی‌تر و رسیدگی به مسائل دیگر به‌خصوص مسئله موشکی و فعالیت‌های بی‌ثبات کننده ایران استفاده خواهیم کرد. بعد هم راجع به تعاملشان با اسرائیل و عربستان می-گوید. در مصاحبه‌اش با سی ان ان گفت که مؤلفه‌های قدرت در ایران را باید محدود و مهار کرد. برای دوستان قطعاً روشن است که مؤلفه‌های قدرت چیست! این را رئیس‌جمهور جدید آمریکا و متحدانش بدانند همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: توان دفاعی و موشکی و نقش مؤثر ایران در منطقه هرگز قابل‌مذاکره نیست.

همین‌جا، جا دارد که بار دیگر از نیروهای مسلح دلیر و غیور ایران اسلامی که به کوری چشم دشمنان رزمایش‌های اقتدار را با موفقیت و با پیام‌های روشن برای دوست و دشمن برگزار می‌کنند تشکر و قدردانی کنیم.

آسیب‌های واردشده به کشور باید حقوقی و قضایی پیگیری شود

البته این حرف که رهبر معظم انقلاب زدند درست است و باید همین مسیر طی شود اولاً به سراغ خنثی‌سازی تحریم رفت و ثانیاً اقدام در مقابل اقدام آن‌هم در این نوبت اول آنان باید اقدام داشته باشند. به کلمات رهبری توجه تام داشته باشید و عمل کنید خیلی جای تأسف دارد مسئولی بعدازاینکه این‌همه خرابکاری کرده‌اند حالا بیاید در مصاحبه جوری از بی‌اعتمادی به آمریکا بگویند کأن تا حالا کسی نگفته بوده بعد بگوید ولی آنچه رهبری از ما می‌خواست سخت بود عمل کنیم. یعنی ما عمل نکردیم به حرف‌های رهبری. این خیلی حرف سنگینی است. آیا واقعاً نباید این‌همه خسارت زده‌شده به کشور را پیگیری حقوقی و قضائی کرد؟ قابل‌پیگیری است.

از همین روزهای اول حکومتش آقای بایدن و همراهانش بدانند که خوب هم می‌دانند راه تعامل با ایران دست برداشتن از خوی استکباری است. بازپرداخت اموال غصب شده و جبران حقوقی که تا امروز از بین برده‌اند کمترین خواسته مسئولین نظام و ملت انقلابی ایران است که باقوت و صلابت آن را طلب می‌کنند و برای اینکه دشمنی‌ها را فراموش نکنیم تا رسیدن به مقصد شعار همیشگی ما مرگ بر آمریکاست.

دائم از رعایت کامل دستورالعمل‌های توافق هسته‌ای سخن میگویند کشورهای اروپایی و همین امروز صبح فرانسه باز تکرار کرد که حتماً باید رعایت کنند. سؤال این است که شما مگر تا الآن به تعهداتتان عمل کردید که از ایران می‌خواهید عمل کند؟ چرا حرف زور زده می‌شود؟ لذا موضعی را که رهبری گرفتند همه باید به آن ملتزم باشیم.

۶ بهمن سالروز حماسه مردم آمل و شهداء گران‌قدر آن واقعه را گرامی می‌داریم. سال‌های قبل راجع به این مهم یعنی شهر هزار سنگر توضیح دادم.

عده‌ای برای رفتن به شورا خواب‌ها دیده‌اند

نکته استانی: بازار انتخابات آرام‌آرام گرم می‌شود و معرکه دین‌داری و دین فروشی فراهم می‌شود. اما نتیجه دست مردم است یعنی مردم نقش اصلی رادارند. که چه کسی را بر امورات خود مسلط می‌کنند. شما وضعیت رادارید می‌بینید. فسادی که در استان در رابطه با کم‌کاری‌ها وجود دارد. بحث ساخت سازها را ببینید. جلوی چشم همه دارد انجام می‌شود ساخت‌وساز غیرمجاز. چه کسی نظارت می‌کند؟ چه کسی مجوز لازم را می‌دهد. پلیس ساختمان کجا هستند؟ چه‌کار می‌کنند؟ بعضی وقت‌ها برای دیدن خانواده شهدا به بعضی کوچه‌ها که می‌روم باید دستم را روی عمامه‌ام نگه‌دارم که وقتی دارم نگاه می‌کنم عمامه‌ام نیافتد. در کوچه‌های چهار پنج‌متری خانه‌هایی را بدون مجوز ساخته‌اند. این‌ها جلوی چشم آقایان ساخته‌شده است. این‌ها می‌شود فساد.

البته بعضی وقت‌ها دیده‌ام رسانه‌ها شیطنت می‌کنند و دروغ‌پردازی می‌کنند. حرف باطل می‌زنند و حرف حق در حرف ناحق گم می‌شود. آن‌ها هم باید مواظب باشند. دادستان محترم ورود کننده ان‌شاءالله ورود هم دارند من از ایشان تشکر می‌کنم در قسمت‌های مختلف خوب جلوی تخلفات را می‌گیرند. قابل‌تقدیر و تشکر است. هم بحث ساخت‌وسازها را مواظبت کنند هم این کسانی را که دروغ‌پردازی می‌کنند در فضای مجازی. دروغ نشر می‌دهند و اذهان را مشوش می‌کنند. جلوی این‌ها باید گرفته شود.

خوب دقت کنید عده‌ای که تقریباً تمام پایگاه‌های خود را ازدست‌داده‌اند تلاش می‌کنند منسجم شوند و دوباره جای پائی برای خود از طریق شورای شهر پیدا کنند. برای این کار هر کاری لازم باشد انجام می‌دهند. پول خرج می‌کنند، تهمت می‌زنند و بداخلاقی‌هایی را انجام می‌دهند. برای رفتن به شورا خواب‌ها دیده‌اند اما شما مردم می‌توانید خواب آنان را پریشان کنید و جلوی فساد را بگیرید. بنده تا حال شاخص‌هایی را گفته‌ام در آینده هم بیان می‌کنم. اما لازم است دوستان سراغ افراد حزب‌اللهی موجهِ متدینِ پاک دستِ انقلابیِ متخصصِ کار بلدِ دلسوزِ وارد، از همه گروه‌ها و افراد در زمینه‌های مختلف موردنیاز شهر بروند و درخواست حضور کنند تا ان‌شاءالله اوضاع بهتر از این شود. آقایانی هم که الآن در مسند هستند در سراسر استان کارنامه عملکرد خود را برای مردم بیان کنند تا اگر تمایل به شرکت داشتند مردم از عمل آنان مطلع باشند و وضعیتشان کامل روشن شود.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ ﴿۲﴾ إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

در انتشار این خبر سهیم باشید:

پاسخی بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر وبسایت امام جمعه کرج در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.