آیین افتتاح مرکز تخصصی و مدرسه علمیه نورالهدا شهر ماهدشت، همزمان به همراه مراسم پرفیض دعای ندبه و با حضور نماینده ولیفقیه در استان البرز، رئیس مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان، امامجمعه و جمعی از اهالی و مسئولین ماهدشت در این مرکز برگزار شد.
در این برنامه آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی با تقدیر از متصدیان و بانیان خیر طرح و اجرای این مرکز، بیان داشتند: هرچقدر اقدامات اینچنینی برای توسعهی مراکز تربیت و تقویت مبانی دینی برای جامعه و پایگاههایی که خواص و دانشمندان دینی تربیت میکنند، انجام شود کم است و این کار درواقع یک صدقه جاریه است که آثار و برکات بیپایان دارد.
ایشان اظهار داشتند: درک مقام و جزییات حیات و طول عمر حضرت حجت مسئلهی سنگینی است که نیازمند مطالعه و غور در احادیث و روایات معصومین (علیهالسلام) است و هرکسی را توان بیان این مسائل نیست.
امامجمعه کرج با اشاره به دعای شریف “عظم البلاء” بهعنوان برنامهی وظایف منتظران در دوران غیبت حضرت حجت (علیهالسلام) گفتند: این دعا در حوزههای مختلف سیاسی و اجتماعی و فرهنگی برای اقشار مختلف جامعه، دستورات فراوانی دارد که با دقت در این دعای عظیم الشان میتوان به آنها دستیافت.
ایشان بیان داشتند: انتظار فرج در کتب روایی بهعنوان یک عبادت معرفیشده است و یکی از دلایل این ارزشگذاری برای انتظار، ایجاد حالت امیدواری و حرکت در شخص منتظر است؛ شخص منتظر در عرصههای مختلف سعی و تلاش دارد و تلاش خود را بیثمر نمیداند.
آیتالله حسینی همدانی اظهار داشتند: کسی که ناامید است، قدرت و انگیزهای برای مقابله با ظلم و استکبار نخواهد داشت، ولی شخص امیدوار به ظهور عدل و داد، انگیزهی قوی برای خودسازی و دگرسازی دارد و تلاش میکند تا زمینهی تشکیل آن دولت اسلامی را هر چه بیشتر فراهم نماید.
ایشان دعا و انتظار فرج را وظایف اصلی منتظران در دوران غیبت دانسته و گفتند: دعا به مفهوم خودسازی و انتظار فرج به معنای دگرسازی اشاره دارند؛ در همین راستا باید در نظر داشت که دعایی چون دعای ندبه که در هر بند خود درسهای فراوانی دارد، دستورالعملی برای خودسازی فردی منتظران است.
استاد اخلاق حوزهی علمیه البرز بیان داشتند: شیعهی منتظر باید در ابعاد مختلف به تربیت خود بپردازد و باید معرفت به امام زمان در او تجلی داشته باشد؛ منتظر باید احیاگر و احیاکننده باشد و به توسعهی علوم و معارف اهلبیت (علیهمالسلام) بپردازد.
ایشان با اشاره به صلابت، شجاعت و نفوذ در اجرای احکام الهی بهعنوان مشخصات یاران امام عصر (عج) گفتند: البته کسب این ویژگیها مقدماتی دارند که از آن جمله میتوان مطالعه و تربیت نفس و مسائلی چون دشمنشناسی و آشنایی با نفوذ او اشاره نمود.
امامجمعه کرج گفتند: طراحیهایی که هماکنون برای از میان برداشتن نظام اسلامی انجام میشود بهطوری است که مسیرها به شکلی منحرف شوند تا حرفهای دشمنان از زبان خودیها به گوش برسد.
ایشان بیان داشتند: حرفهایی توسط بعضیها زده میشود که اصلاً از آنها این انتظار نمیرود و بیانگر عدم بصیرت در آنان است؛ میبینید که ویژگی جناب ابوالفضائل (ع)، “نافذ البصیرت” بودن ایشان است؛ چون در زمان حساس، راه درست را تشخیص داده و عمل میکردند.
آیتالله حسینی همدانی تصریح کردند: تفکر خموده و سستی که بیان میکند بنشینیم و پس از ظهور، خود حضرت همهچیز را اصلاح میکنند، درست همان فکر باطل قوم موسی (علیهالسلام) است که به او گفتند ما مینشینیم و تو با خدایت بروید و با دشمن بجنگید و ما پس از پیروزی میآییم.
ایشان ادامه دادند: حضور انسانهای صاحب بصیرت و صبر و استقامت در کنار ولی خدا عامل پیروزی حق است و این مسئله را در انقلاب اسلامی نیز دیدیم و لزوم این نیاز دائمی به بصیرت و صبر و استقامت در مقاطعی چون فتنه ۸۸ نیز مشهود است.
آیتالله حسینی همدانی خاطرنشان ساختند: اگر بصیرت و صبر و استقامت رهبری و مردم در قضایای فتنه ۸۸ نبود؛ نتیجهی درستی حاصل نمیشد و هدف دشمن محقق میگردید.
ایشان تصریح کردند: هدف دشمنان در طول تاریخ، خاموش کردن نور خدا و مصادیق امروزی آن مانند از میان بردن نظام اسلامی ایران و عدم گرایش به اسلام حقیقی است.
بر اساس متن صریح قرآن کریم، دشمنان تلاش میکنند تا مسلمانان را بعد از اسلام آوردن به طریق کفر و جرگهی کافران بازگردانند و برای نیل به این هدف هزینههای فراوانی میکنند.
نماینده ولیفقیه در استان البرز یادآور شدند: امروز سبک زندگی خانوادگی و اجتماعی و تمام رفتارهای اجتماعی و فردی ما مانند غذا خوردن و آداب معاشرت و نوع لباس و مسائلی ازایندست، موردحمله آشکار و نفوذ پنهان دشمن قرارگرفته و تلاش میشود تا خانواده و بعدازآن نظام اجتماعی ما از بین برود.
ایشان گفتند: تحقق وعدههای الهی با حضور و مشارکت فعالانهی مردم محقق میشود و خداوند متعال هیچ قومی را بدون آزمایش و امتحان، مورد پاداش و نصرت قرار نمیدهد.
ایشان ادامه دادند: پروردگار متعال با هیچکس و هیچ قومی عقد اخوت نبسته است و تنها بر حفظ و حراست دین راستین الهی از گزند تحریف دشمنان تصریح نموده است؛ حال ممکن است پایگاه احیا و اشاعهی این دین، روزی در سرزمین عربستان و روزی در کشور ایران و زمانی در هر جای دیگر مانند لبنان یا یمن باشد.
امامجمعه کرج تصریح کردند: اگر میخواهیم که مصداق آیه ۳۸ سورهی مبارکه محمد (ص)، ” وَإِن تَتَوَلَّوْاْ یَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَیْرَکُمْ ثُمَّ لَا یَکُونُواْ أَمْثَالَکُم” قرار نگیریم، باید با صبر و استقامت و حضور فعال و همیشگی خود در صحنه حاضر باشیم و با پیروی از ولیالله، بصیرت خود را بهصورت روزافزون تقویت کنیم.
ایشان تاکید کردند: مراکز بصیرت بخشی مانند حوزهها و مساجد باید دائماً تقویتشده و توسعه یابند، چراکه دشمن در تقویت پایگاههای خود و تخریب مراکز انسانسازی توقف ندارد.
برای مشاهده تصاویر این برنامه، اینـــــــــــــــــجا کلیک کنید.