آیتالله حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج در گفتگوی اختصاصی با پایگاه خبری تحلیلی فتن، به سوالاتی پیرامون انتخابات پر اهمیت مجلس خبرگان رهبری و ارزیابی واکنش دولت به اعدام شیخ نمر، پاسخ دادند:
دشمنان قسمخوردهی نظام اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بهانحاءمختلف قصد براندازی داشتند و از هیچ ترفندی هم مضایقه نکردند و همهی راهها را امتحان کردند و به این نتیجه رسیدند که بهترین راه این است که ارکان نظام را از درون استحاله و بیاثر کنند و همه میدانند این راه بهترین راه رخنه و نفوذ در دستگاههای مختلف نظام است و به هراندازه که بتوانند این کار را میکنند ولو یک نفر را در دستگاه تصمیمساز نظام وارد کنند به همان مقدار موفق شدهاند. یکی از حساسترین جایگاهها مجلس خبرگان است که نقش ارشادی به مردم در تولی و پذیرش رهبری دارند و چون دشمنان نظام ضربات محکمی از رهبری را چشیدهاند قصد دارند توسط مجلس خبرگان سنگاندازی کرده و فعالیت رهبری را محدود و یا خنثی و بیاثر کنند؛ و شاید به همین خاطر است که ولو قانون اساسی تصریح دارد که شورای رهبری نداریم، اما عدهای عوامپسندانه و در مسیر خوشحال کردن بیگانگان حرف باطلی را میزنند که خودشان هم قبول ندارند.
شورای رهبری نه در تاریخ سابقه داشته و نه کسی به آن اذعان دارد. عقل سلیم گویای این مطلب است که در ادارهی جامعه ولو جامعه کوچکی مثل خانواده هم نمیشود بهصورت شورایی اداره کرد و اگر قرآن دستور به شورا میدهد در تشحیذ ذهن است و آماده کردن مقدمات برای کسی که میخواهد دستور یا فرمان دهد. لذا یکی از بازوهای مشورتی رهبری تشخیص مصلحت نظام است که راجع به موضوعات مهم و تخصصی شورای لازم را انجام میدهند و نظر کارشناسی خودش را در اختیار رهبری میگذارد و ایشان هم با توجه به مقتضیات زمان و مکان دستور به اجرا یا سکوت میدهند.
اگر خدایی نکرده روح قدرتطلبی، زیادهخواهی و استکبار در کسی شکوفا شود دیگر خدای تعالی را بندگی نمیکند و شیطان مدیریت صحنه را به عهده میگیرد تا بیچاره را به هلاکت برساند و او را رسوای دنیا و آخرت کند و ابزار شیطان برای این کار فراوان است. باید دائم باخدای تعالی ارتباط داشت. انسان باید اواب باشد و الا از درون و بیرون در محاصره است. در ماه مبارک رمضان سال قبل رهبر معظم انقلاب بیانی داشتند و آن اینکه دشمن تلاش میکند در دستگاه مناسباتی مسئولین رخنه کند و آنها را بهاشتباه بیندازد. حرف دقیق و مهمی بود این به معنای این است که لازم نیست گاهی افرادی را حتی نفوذ بدهند بلکه روی افراد خودی طوری عمل میکنند که بعد از مدتی طبق خواستهی دشمن فکر کند و بخواهد لذا افرادی که سستیهایی دارند را هم باید مواظب بود که خطری بالقوه هستند.
در همین فتنه سال ۸۸ که دست خدای تعالی را در حفظ نظام و دست آوردهای آن بهخوبی میشد دید که به هدایت الهی مردم به خیابان ریختند و دفاع کردند. افرادی حضور داشتند که ساکت بودند و اگر یک کلمه حرف میزدند آثاری داشت که شاید کمترین اثر آن این بود که فتنه ۸ ماه طول نمیکشید و اینقدر هزینه برای نظام درست نمیکرد. این افراد عافیتطلب و منفعتجو در آن زمان ساکت بودند که آسیبی نبینند و بعد هم ببینند باد از کدام طرف میآید همان طرف بروند. حالا فرض کنید چنین کسی بخواهد وارد مجلس خبرگان شود چه اتفاق خطرناکی خواهد بود؛ یعنی یکی از مراکز تصمیمسازی در اختیار افرادی قرارگرفته که هیچ ثباتی نداشته و اگر منافعشان اقتضاء کند حاضرند انقلاب را تقدیم کنند و کمترین اثرش این است که انقلاب دیگر خاصیت نداشته باشد.
فتنه امتحان است و اگر در امتحانی قبول شدیم حتماً امتحان بعدی که از ما میگیرند دقیقتر و سختتر از امتحان قبل خواهد بود و البته انقلاب اسلامی و مسئولین آن و مردم همیشه در معرض امتحانات گوناگون هستند. قطعاً مسائلی که در روزهای آینده و ماههای آینده دقیق و تشخیص حق از باطل سختتر خواهد بود لذا باید بصیرت را بیشتر کرد، فرامین رهبری را نداشته نظر داشت و طبق آن عمل کرد تا در امان بود.
نماینده ولی فقیه در استان البرز در مورد شهادت عالم مجاهد شیعه، شیخ نمر و واکنش دولت به این فاجعه اظهار داشتند: متأسفانه دیپلماسی دولت یازدهم بسیار ضعیف و منفعلانه است شاید اگر قوت قبل را حفظ کرده بودند قدرت چانهزنی داشتند و نمیگذاشتند اتفاقی چنین دردناک بیافتد. ولی متأسفانه اینگونه نیست حتی در نحوهی عکسالعمل به مواردی اینچنین خیلی ضعیف عمل میشود. دشمنان ما مثل سگی هستند که اگر از آنها عقب نشینی کنیم به سمت ما حمله میکنند و اگر به سمت آنها برویم فرار میکنند و اگر به آنها توجه کنیم پارس میکنند.