دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز و امام جمعه کرج اینبار نیز، همچون سالهای گذشته، درخشش خاصی یافت. محفل ماهانه قرآن که سالهاست در این مکان مقدس برگزار میشود، محفلی بود که نهتنها سخن از تلاوت آیات الهی به میان آورد، بلکه بهمانند پلی میان نسلها، دلهای عاشقی را دور هم جمع کرد. این بار نیز این نشست مبارک، با حضور آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی، نماینده ولیفقیه و امام جمعه کرج، جلوه ویژهای داشت.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج جلسه با جو معنوی خاصی آغاز شد. سکوت، تنها با صدای تلاوت آیات شکسته میشد. حس حضور در این محفل، باری از قداست و نور داشت. در میان این حال و هوا، تنوع جمعیت بهخوبی نمایان بود؛ نوجوانانی که شور اولیه انس با قرآن در نگاهشان موج میزد، میانسالانی که با تعقل و تجربه گوش جان سپرده بودند، و پیشکسوتانی که مصداق پیوند قلب و آیات قرآن بودند. این محفل، شکوهی از وحدت نسلها و تجلی ایمان در یک تصویر زنده بود.
در میان تمامی حاضران، چشمها به سوی قاری برجسته این نشست، استاد حبیبالله پوراحمدی، خیره بود. مردی که متولد سال ۱۳۴۰ از شهر همدان و یکی از افتخارات قرآنی کشور بود، خاطرهگو و هنرمند در تلاوت آیات الهی. تلاوت او، آیات را چنان روحبخش و عمیق خواند که دلها را از هر دغدغه و شلوغی زندگی روزمره تهی کرد. آرامش بیمانندی، همراه با تأمل در معانی قرآن، در جایجای جلسه احساس میشد. اما اینبار شور دیگر به جلسه داد؛ وقتی استاد پوراحمدی خاطرات شیرینی از حضورش در شاخ آفریقا را با حاضران به اشتراک گذاشت. لبخند و شوق حاضران، نشان از تأثیر کلام و تجربههای این استاد ارزشمند داشت.
این جلسه تنها با تلاوت استاد پوراحمدی محدود نشد. قاریان جوانتر نیز با قرائتهای زیبای خود جلسه را زنده نگه داشتند. یکی از تلاوتها، چنان جذاب و پرشور بود که حاضران با تکبیر و گفتن “ماشاءالله”، به احترام از اجرای آن تقدیر کردند. این لحظهها، رابطهای زنده میان قرآن و دلهای عاشقانه این محفل به نمایش میگذاشت که همه را به سکون و شور معنوی وا داشت.
آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی، نماینده ولیفقیه، نیز به شکوه این جلسه افزود. او در پایان، با اشارهای لطیف به ارزش قرائتهای ارائهشده و خاطرهگویی استاد پوراحمدی، بهرهمندی همگان از فضای روحانی این محفل را یادآور شد. سپس سخنانش را به مناسبت دهه کرامت پیوند زد و به نکات معنوی درباره شخصیت حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) اشاره کرد. وی گفت: “شناخت ما از ائمه کم است، بخصوص حضرت معصومه که شاگردی امام معصوم را کرده است، کسی که برایش زیارتنامه داریم. این زیارتنامه با ۳۰ سلام مفاهیمی عمیق دربردارد؛ از جایگاه معنوی حضرت گرفته تا توانایی او در ارتقای مقام افراد در بهشت.”
آیت الله حسینی همدانی همچنین با تأکید بر اینکه هیچ توفیقی بدون اراده خداوند انجام نمیشود، به فرمایش امام باقر (علیهالسلام) اشاره کرد و گفت: “باید بدانیم اگر ما از معصیت دوری میکنیم، این اراده خداوند است که زمینه این رفتارها را فراهم میآورد. اگر توفیق الهی نبود، امکان عبادت ما هم فراهم نمیبود.”
در پایان، دعای مخصوص اختتامیه جلسه توسط محمد غفاری، یکی از قاریان پیشکسوت کرج با صوتی دلنشین انجام شد. دعای او، نقطه پایانی آرامشبخش بر این محفل بود و جمع حاضران را با امید و طهارت معنوی به سوی زندگی روزمره روانه کرد.
در پایان از قاریان جزء خوانی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان تجلیل به عمل آمد.