به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج، وی با اشاره به آیه ۹۲ سوره آل عمران «لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ» خاطر نشان کرد: هیچگاه به حقیقت نیکوکاری نمیرسید مگر آنکه از آنچه دوست دارید انفاق کنید.
نماینده ولی فقیه در استان البرز در ادامه سخنان خود به خطر دلبستگی به مال اشاره کرد: محبت به مال باعث میشود انسان در انجام نیکیها کوتاهی کرده و به گناه آلوده شود.
آیت الله حسینی همدانی در ادامه به تفاوت “برّ” و “خیر” پرداخت و تشریح کرد: برّ به معنای نیکوکاری آگاهانه و گسترده است؛ درحالیکه خیر ممکن است ناخواسته یا بدون قصد انجام شود.
امام جمعه کرج با بیان گستردگی مفهوم برّ در قرآن تصریح کرد: برّ شامل ایمان به خدا، اعمال صالح، اخلاق نیکو و صبر در برابر مشکلات است.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه تاکید کرد: قرآن از انفاق اموال خالص و دوستداشتنی در راه خدا حمایت کرده و انفاق مال بیارزش را بیارزش دانسته است.
نماینده ولی فقیه در استان البرز در ادامه سخنان خود با اشاره به وسعت انفاق در اسلام افزود: انفاق فقط به مال محدود نیست، بلکه وقت، تواناییها و هر آنچه انسان به آن علاقه دارد را نیز شامل میشود.
وی با اشاره به نقش انفاق در تربیت انسان عنوان کرد: انفاق از مال یا محبوبات، روح انسان را از تعلقات دنیوی آزاد کرده و او را در مسیر تعالی قرار میدهد.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه به اعتدال در انفاق اشاره و بیان کرد: آیات قرآن تأکید میکنند که در انفاق نباید اسراف یا سختگیری شود؛ بلکه انسان باید میانهرو باشد.
امام جمعه کرج با اشاره به نمونههایی از برّ و نیکوکاری در قرآن گفت: ساخت مدرسه، بیمارستان و کمک به سائلان و فقرا از مصادیق گسترده برّ و نیکی در قرآن است.
آیتالله حسینی همدانی در پایان با اشاره به درسهای اهلبیت (ع) در نیکوکاری و ایثار، به فداکاریهای حضرت زهرا (س) و اهل بیت (ع) اشاره کرد: حضرت زهرا (س) لباس عروسیاش را انفاق کرد و اهلبیت (ع) غذای خود را به فقیر، یتیم و اسیر بخشیدند.
این مراسم با حضور جمعی از قاریان، حافظان و علاقهمندان به کلام وحی در مصلای امام خمینی (ره) کرج برگزار شد.