مشروح خطبه‌های نماز جمعه 30 آذرماه ۱۴۰۳ شهر کرج/

زهرای اطهر الگوی انسان‌هاست در همه عصرها و زمان‌ها؛ به‌خصوص در عصر غیبت

کارشناس روابط عمومی ۳۰ آذر ۱۴۰۳ ۰

متن کامل خطبه نماز جمعه ۱۴۰۳/۰۹/۳۰

استان البرز، شهرستان کرج

توسط آیت الله حسینی همدانی

بِسمِ الله الرَّحمَنِ الرِّحیمِ

اَلحَمدُالله رَبِّ العالَمینَ وَالصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی سَیِّدِ الاَنبیاء وَ المُرسَلینَ

اَلعَبدِ المُوَیَّد وَالرَّسولِ المُسَدَّد اَباالقاسِمِ المُصطَفی مُحَمَّد

وَ عَلی آلِه الطَّیِبینَ الطّاهِرینَ المَعصُومِینَ سِیَّما بَقِیَّهِ اللهِ الاَعظَم فِی الاَرَضِینَ

وَاللَعنَهُ الدّائِمَه عَلی اَعدائِهِم اَجمَعینَ مِنَ الآنِ اِلَی قیامِ یَومِ الدّین

ای اهل ایمان اوصیکم و نفسی بتقوی الله و طاعته. متقین بدون اطاعت از خدا و رسولش اقدام به کاری نمی‌کنند. خدای تعالی همیشه از اهل ایمان هوشمندی و زیرکی را خواسته است. بخصوص وقتی با دشمنان درگیر هستند، دستور می‌دهد قبل از جنگ با آنان هوشیاری خود را حفظ کنید.

در آیه ۷۱ سوره مبارکه نساء می‌فرماید: «یا اَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا خُذُوا حِذْرَکُمْ…» ای اهل ایمان در مقابل دشمن آماده باشد و سلاح و سازبرگ جنگی خود را برگیرید… به مومنان واقعی حکم می‌کند که با دشمن بجنگید. بهترین سلاح مومنی که دشمن دارد و بنای او نابود کردن است، هوشیاری است.

حاذر یعنی کسی که از عقل بهره می‌گیرد، برنامه می‌ریزد و با طراحی در مقابل دشمن موضع می‌گیرد. دستور خداوند که فرمود: خذوا حذرکم، یعنی عقل خود را و دشمن شناسی خود را به کار بگیرید. بخصوص وقتی در بین خود افراد نفوذی و منافق دارید و کسانی هستند که برای نابودی اسلام وسوسه می‌کنند و نقشه می‌کشند، باید بصیر باشید.

اگر بخواهیم از مجموعه‌ آیات و روایات در مورد مقابله همه جانبه با توطئه‌های دشمنان داخلی و خارجی، از جهات مختلف سیاسی، نظامی و فرهنگی مطلبی را جمع بندی کنیم می‌شود همین خذوا حذرکم. تذکر جدی است به ما که از دشمن غافل نباشیم.

خوب چگونه باید خردمندانه برحذر بود؟ اولاً باید به همه سلاح‌های پیشرفته روز که شرع و عقل اجازه می‌دهد، مجهز شد. ثانیاً باید به راه‌ها و روش‌های نفوذ دشمن کاملا آشنائی داشت. مرحوم علامه ره فرموده این آیه و آیات دیگر مربوط به حدود سال سوم هجری است که دوران سختی برای مسلمین بود و سه گروه به شدت برای آنان تهدید بودند و مشکل درست می‌کردند و قصد جدی آنان نابودی اسلام بود.

گروه اول سران قریش و مشرکان مکه بودند. گروه دوم یهودیانی بودند که از راه رباخواری و معاملات باطل و حرام ثروتمند شده بودند و با همین ثروت در بین مردم برای خود جایگاهی درست کره بودند که با استفاده از همین موقعیت خود، دائماً با فتنه‌گری، افراد را بر ضد اسلام تحریک و تهییج می‌کردند. و گروه سوم هم منافقان بودند که با یهودیان و مشرکان و مسلمین سست ایمان رابطه داشتند و مسئولیت شایعه‌سازی، شایعه‌پراکنی، ایجاد جنگ روانی را به عهده داشتند. می‌آمدند از قوه و امکانات دشمنان چیزهائی می‌گفتند که ترس به دل‌ها بیفتد و مسلمین به فکر دفاع و اقدام نباشند.

در این فضا قرآن کریم به مسلمان‌ها دستور می‌دهد خذوا حذرکم. شبیه همین جریاناتی که این روزها داریم و از بعض زبان‌ها شنیده می‌شود. در زمان رسول خدا نزدیک یک سوم جمعیت مسلمین را منافقین تشکیل می‌داد. در جنگ احد رسول خدا با هزار نفر برای جنگ با کفار و مشرکین از مدینه خارج شد اما سیصد نفر به بهانه‌های مختلف برگشتند و رسول خدا را رها کردند.

قرآن کریم مردم و منافقین را چند گروه تقسیم می‌کند. مثلاً عده‌ای ثابت قدم و در برابر حوادث، محکم و مقاوم هستند. در آیه ۳۰ سوره مبارکه فصلت فرمود: «إِنَّ الَّذِینَ قَالُواْ رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَمُواْ….» آنهایى که گفتند پروردگار ما اللَّه است و بر گفته خود پافشارى و استوارى هم کردند…  اینها در تمام حالات چه صلح و آرامش و چه در خطر و در خط مقدم و امثال ذالک صابر و شاکر هستند، ملائکه بر آنان فرود می‌آیند و به آنان بشارت می‌دهند. «تَتَنزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَئکَهُ اَلَّا تَخَافُواْ وَ لَا تَحزَنُواْ وَ اَبْشِرُواْ بِالجَنَّهِ الَّتىِ کُنتُمْ تُوعَدُون».

این گروه اگر مواجه با سختی‌ها و مشکلات شوند، پایداری را از  دست نمی‌دهند بلکه اهل ایثار وازخود گذشتگی هستند. در آیه ۱۳۴ سوره مبارکه آل عمران فرمود: «الَّذِینَ یُنفِقُونَ فىِ السَّرَّاءِ وَ الضَّرَّاءِ ….» آنهایى که از مال خود به فقرا در حال وسعت و تنگدستى انفاق کنند… که شما نمونه‌های فراوان آن را در دوران دفاع مقدس و این روزها در ایران همدل و در نمونه‌های مواساتی آن دیده‌اید.

اما در برابر این گروه، کافران و منافقان قراردارند که با هر وسیله و هر روشی که بتوانند به مسلمین ضرر می‌رسانند. قرآن کریم می‌فرماید به اینها حمله کنید و یا رهایشان کنید، باز به شما آسیب می‌زنند. قسمتی از آیه ۱۷۶ سوره مبارکه اعراف فرمود: «… فَمَثَلُهُ کَمَثَلِ الْکَلْبِ إِن تَحمِلْ عَلَیْهِ یَلْهَثْ اَوْ تَترُکْهُ یَلْهَث…»

اما گروه سوم فرصت طلبان و موج سواران منافق هستند که هر طرف به نفع آنان باشد همان‌طرفی هستند گاهی ایمان و گاهی ضد ایمان که قبلاً توضیح دادم و گروه چهارم منافقان حرفه‌ای هستند که دائماً در حال تغییر رنگند ولو شرائط یکسان باشد باز اینها ثبات ندارند در یک روز هم به نفع و هم علیه یک موضوع اقدام می‌کنند. اینها به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند. اگر قدرت پیدا کنند جز فتنه‌گری و آشوب به کار دیگری مشغول نخواهند شد.

چون منافقین بسیار خطرناک هستند نباید از آنان غافل بود، ریا کارانه تظاهر به امنیت طلبی دارند. در آیه ۹۱ سوره مبارکه نساء به همین اشاره فرمود که: بزودى جمعیت دیگرى را مى‏یابید که مى‏خواهند هم از ناحیه شما در امان باشند، و هم از ناحیه قوم خودشان، «کُلَّما رُدُّوا إِلَى الْفِتْنَهِ اُرْکِسُوا فیها…» هرزمان آنان رابه سوى فتنه بازگردانند، باسردر آن فرو مى‏روند.

خلاصه همه وظیفه داریم، بعلاوه عقل هم دستور می‌دهد، با دقت دوست را از دشمن تشخیص دهیم، آسیب‌هائی که ممکن است پیش آید را مورد بررسی قرار دهیم که همه این‌ها در همین کلمه جمع است که «خذوا حذرکم….»

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ ﴿۲﴾ إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ‏

اَلحَمدُالله رَبِّالعالَمینَ اَلصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی سَیِّدِ الاَنبیاء وَ المُرسَلینَ اَبَالقاسِمِ مُحَمَّد

وَ صَلِّ عَلَی اَمیرِالمُؤمِنینَ عَلیِ بنِ اَبی طالِب وَ عَلَی فاطِمَهَ الزَّهرا سَیِّدَهِ نِساءِ العالَمینَ

وَ عَلَی الحَسَنِ وَ الحُسَینِ سَیِّدَی شَبابِ اَهلِ الجَنَّه وَ عَلَی عَلیِ بنِ الحُسَینِ وَ مُحَمَّدِ بنِ عَلی

وَ جَعفَرِ بنِ مُحَمَّد وَ موسَی بنِ جَعفَرِ وَ عَلیِ بنِ موسی وَ مَحَمَّدِ بنِ عَلی وَ عَلی بنِ مُحَمَّد

وَالحَسَنِ بنِ عَلی وَ الخَلَفِ القائِم الحُجَّه حَجَجِکَ عَلی عِبادِک وَ اُمَنائِکَ فِی بِلادِکَ

خودم و همه‌ی شما نمازگزاران محترم را به رعایت و تقویت و تسدید تقوای الهی دعوت می‌کنم. متقین از نادانی گریزان بوده در همه حال به دنبال یادگیری هستند. مولانا امیرالمومنین علیه‌السلام در حکمت ۳۱۲ از حکم نهج‌البلاغه در پاسخ کسى که از وى مشکلى را پرسید فرمود: «سَلْ تَفَقُّهاً وَ لَا تَسْأَلْ تَعَنُّتاً فَإِنَّ الْجَاهِلَ الْمُتَعَلِّمَ شَبِیهٌ بِالْعَالِمِ وَ إِنَّ الْعَالِمَ الْمُتَعَسِّفَ شَبِیهٌ بِالْجَاهِلِ الْمُتَعَنِّتِ». بپرس براى آموختن نه براى به مشکل افکندن، زیرا نادانى که در صدد فراگیرى است مانند داناست اما عالمى که به بیراهه رود به سان نادان است.

امام علیه‌السلام از سوال سائل فهمید که قصد دارد امام را امتحان کند لذا به او تذکر داد و ادب کرد که سوال برای فهمیدنِ آن چیزی است که نمی‌دانیم نه اینکه شخص را به دردسر و سختی بیاندازیم. خلاصه اینکه سوال برای آموزش خوب است و عالم شدن. گاهی بعض سوالات از افراد باعث شرمندگی می‌شود.

بیستم جمادی‌الثانی سالگشت ولادت پرنور و برکت سیده زنان عالم صدیقه طاهره زهرای اطهر سلام‌الله‌علیها است. روز زن، روز مادر و روز ولادت تربیت‌شده مکتب فاطمی حضرت امام رضوان‌الله‌علیه بر شما و همه مؤمنین و مؤمنات مبارک باشد. همه ما از شیعیان و محبان حقیقی آن حضرت باشیم ان‌شاءالله.

سخنرانی چند روز قبل حضرت آقا راجع به حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها و بعد بانوان را شنیدید. نکات مهمی داشت همه به‌ویژه بانوان محترم باید دنبال کنند. بر اساس آن چیزی که در زیارت جامعه کبیره آمده «إِنْ ذُکِرَ الْخَیْرُ کُنْتُمْ أَوَّلَهُ وَ أَصْلَهُ وَ فَرْعَهُ وَ مَعْدِنَهُ وَ مَأْوَاهُ وَ مُنْتَهَاه» وجود مقدس و مبارک زهرای اطهر خیر محض و ام الخیر است.

همه عالم وجود از خیر فاطمی و فرزندان او بهره‌مند هستند. در صحنه قیامت طبق روایات کوثر نهری است که اصلش در خانه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها است و ازآنجا به همه‌جا جریان پیدا می‌کند. شبیه این روایت راجع به موضوعات دیگر هم هست.

 زیارت حضرت در روز جمعه مستحب است. مواردی که مربوط به صدیقه طاهره از زیاد است مثلاً هرکسی نعوذبالله دروغی بر صدیقه طاهره ببندد و روزه باشد، به فتوای تعدادی از فقها روزه او باطل است مثل دروغ بستن بر پیغمبر و خداست. جلالت قدر این بانو بسیار بالاست. رسول خدا و اهل‌بیت باید بگویند تا شاید بخشی از آن را ما بفهمیم؛ اما این وجود نازنین الگوی انسان است در همه عصرها و زمان‌ها؛ و همه به او احتیاج دارند به‌خصوص در این زمان که عصر غیبت است. چرا؟ چون او الگوی حضرت ولی‌عصر ارواحنا فداه است. خود حضرت فرمود «إنَّ لِی فی إبنَهِ رَسولِ اللّه ِ اُسوَهٌ حَسَنهٌ» دختر پیغمبر برای من حجت خدا در آخرالزمان الگو و اسوه است. حضرت امام عصر این‌گونه مادرش را الگو می‌داند برای خودش. امام زمان از چه چیز مادر الگو می‌گیرد؟ چه چیز صدیقه طاهره برای حضرت الگو است؟ نماز اول وقت؟ روزه؟ عبادت؟ به نظرم با توجه به آن چیزی که در خطبه فدکیه بیان فرموده در بخشی از خطبه زهرای اطهر به حاکم و رهبری امت اسلام و نحوه اداره جامعه و حکومت‌داری الهی اشاره فرموده است. همین روش در حکومت مهدوی به نظر مدنظر امام عصر ارواحنا فداه است؛ یعنی در حکومت‌داری و اداره جامعه مسلمین صدیقه طاهره روشی را بیان کرده است که حاکمیت خدا و دستورات خدا در جامعه باید مستقر شود و اجرا شود، بعد امام عصر ارواحنا فداه می‌گوید که در مادرم فاطمه برای من اسوه و الگویی است که باید از آن تبعیت کنم؛ یعنی در همین مسئله حکومت‌داری. دوستان باید درباره این مطلب بیشتر کار کنند.

مطلب دیگر درباره سیره زهرای اطهر در عرصه‌های گوناگون اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، عبادی، خانه‌داری، همسرداری، تربیت فرزند و امثال این‌هاست؛ که نشان می‌دهد یک زن می‌تواند هم ارزش‌های انسانی و عفت خودش را حفظ کند و هم در عرصه اجتماع حضور فعال داشته باشد.

حضرت نشان داد که فعالیت‌های سیاسی هم فقط در انحصار مردان نیست. قبلاً هم عرض کردم اسلام با حضور زن در جامعه اگر مخالفتی داشت آیه حجاب را نازل نمی‌کرد؛ که در این آیه اول دستور به مردان داده که چشمان خودتان را حفظ کنید. پس زنان در جامعه حضور داشتند و رفت‌وآمد داشتند و بودند که دستور به حفظ چشم داده شده.

لذا برخلاف تهمت‌هایی که می‌زنند انقلاب اسلامی به‌خوبی این وجه از زن مسلمان را با الگوگیری از سیره فاطمی ترسیم کرد. نشان داد قائل به آن روش جاهلی گذشته در تمدن روم و یونان و عرب و اروپای مسیحی که زن را تحقیر می‌کردند و به‌عنوان ابزارآلات دست‌به‌دست می‌کردند و اساس منزل می‌دانستند و به ارث می‌رسید و امثال این‌ها نیست؛ و از آن طرف روشی که در غرب وجود دارد و به بهانه‌های دیگری حرمت و احترام زن را از بین می‌برد آن را هم قبول ندارد. ولو شعارهایی که عوام را فریب می‌دهد تا بتوانند بیشتر از او بهره ببرند را مثل زن زندگی آزادی سر زبان‌ها بیندازند. اگر کسی عمق این شعار و نتیجه این شعار را بفهمد هرگز تکرار نمی‌کند. نتیجه این شعار که از انقلاب جنسی تمدن غرب وام گرفته شده از بین رفتن خانواده است.

الان فرصت بیان آمار جنایت‌ها و خشونت‌هایی که علیه زنان در غرب واقع شده و می‌شود نیست که بیان کنم. فقط درباره همین شعاری که داده شده رهبر شاخه ایرانی کسانی که این شعار را می‌دهند را بدانید که به دختر خودش تعرض کرده و آن دختر خودکشی کرده؛ و بقیه آن گروه هم تقریباً همین‌طور هستند؛ و گروه‌هایی که همین شعار را می‌دهند.

شما در آن سال‌های مبارزه با شاه و بعد پیروزی انقلاب تا امروز یک عرصه را نشان بدهید که بانوان ما فریب تبلیغات دشمن را خورده باشند و فعالانه در مسائل مختلف کشور شرکت نکرده باشند. رسول خدا فرمودند «أکثَرُ الخَیرِ فِی النِّساءِ» بیشتر خیر و نیکی در بانوان است. این دیدگاه اسلام نسبت به زن است که بحث دیدگاه اسلام البته مفصل است.

البته باید مواظب افراطی‌گری در این امور هم بود که گاهی مردان خانه‌نشین هستند و بانوان را به کارهایی می‌گیرند که در شأن و جایگاه ویژه بانوان نیست. یا همان‌طور که حضرت آقا فرمودند نقش مادر بودن را در بانوان کمرنگ می‌کنند. درحالی‌که بسیار پررنگ و پراهمیت است.

 اگر به این جایگاه ویژه یعنی مادر نگاه کنیم می‌بینیم که باید هرروز را روز مادر بنامیم. چون روزی نداریم که مادر در آن روز نقش نداشته باشد. تمام اتفاقات مهم و تاریخ‌ساز بشر به دست انسان‌هایی صورت گرفته که توسط مادری پرورش یافتند. چه ارزشی بالاتر از مادری و مادر شدن؛ و اتفاقاً در تمام دنیا یک روز را برای مادران جشن می‌گیرند. متأسفانه تبلیغات و ارزش‌گذاری‌های مسموم کاری کرده که دختران و بانوان ما اگر شغلی داشته باشند یا قهرمان ورزشی باشند یا مسئولیتی داشته باشند و امثال این‌ها را برای خودشان شخصیت و وجاهتی می‌دانند؛ درحالی‌که می‌توانند همه این‌ها را داشته باشند، حضور فعال داشته باشند، به این جایگاه‌ها برسند و مادر هم باشند؛ که نمونه‌های او را در این سال‌ها فراوان دیدیم.

جالب است در نظرسنجی‌هایی که انجام گرفته است ۸۸ درصد آن‌هایی که پاسخ دادند اعتقادشان این بوده که زنان می‌توانند هم فرزند آوری کنند و هم پیشرفت فردی و فعالیت اجتماعی داشته باشند؛ یعنی مادری را مانع پیشرفت نمی‌دانستند. باید جوری شود برای همه که مادر شدن یک خانم پراهمیت باشد و جامعه او را به خاطر مادر بودنش بیشتر تکریم کنند و چون مادر است احساس سربلندی کند.

قوام هر خانواده منوط به حضور زن در آن خانواده است. لذا مادر ریشه خانواده است. خانواده اساس هر امت و ملت است. خوب است الان که بحث به اینجا رسید نکته‌ای را عرض کنم.

در قرآن کریم خدای تعالی می‌فرماید فرعون برتری‌جویی کرد؛ و برای استحکام حاکمیت خودش چند کار را کرد. امروز می‌بینیم در مناطق مختلف جهان مستکبران همین کارهای فرعون را انجام می‌دهند. در آیه ۴ سوره مبارکه قصص فرمود: «إِنَ‌ فِرْعَوْنَ‌ عَلاَ فِی‌ الْأَرْضِ‌ وَ جَعَلَ‌ أَهْلَهَا شِیَعاً یَسْتَضْعِفُ‌ طَائِفَهً مِنْهُمْ‌ یُذَبِّحُ‌ أَبْنَاءَهُمْ‌ وَ یَسْتَحْیِی‌ نِسَاءَهُمْ‌» فرعون بعد از علو و برتری‌جویی کردن سه اقدام ریشه‌ای انجام داد: اول اینکه مردم را فرقه فرقه کرد؛ یعنی از مهم‌ترین اهرم‌های مستکبرین برای سلطه بر مردم تفرقه‌اندازی است.

 ا وقتی مردم در کنار هم با اتحاد زندگی کنند و همبستگی خودشان را حفظ کنند هیچ دشمنی نمی‌تواند بر آن‌ها مسلط شود. تفرقه شروع پذیرش ذلت است. همین‌که این روزها در بعضی از کشورها می‌بینید و کاملاً با بیان قرآن کریم قابل لمس و تطبیق است. البته اگر چشم عبرت بینی باشد.

می‌بینید بنای استکبار این است که جداجدا کند و کشورها را به جان هم بیندازد. این یک عمل فرعونی است و عمل مستکبران است؛ که اول مردم را به گروه‌های مختلف با عناوین گوناگون گروه‌گروه می‌کنند تا آن‌ها را مستضعف کنند تا بتوانند بعد آن‌ها را بکشند. این را آیه می‌گوید. لذا فرقه فرقه کردن از کشتن مهم‌تر است. قرآن هم اول تفرقه را می‌گوید و بعد «یُذَبِّحُ‌ أَبْنَاءَهُمْ‌» را مطرح می‌کند.

وقتی گفته می‌شود ایران یعنی مجموعه‌ای از اقوام انسانی که با همه آداب و سنت‌ها روش‌هایی که دارند زیر چتر اسلام در این سرزمین زندگی می‌کنند. ایران یعنی مجموعه ترک و کرد و لر و عرب و گیلک و مازنی و تات و بلوچ و لک و امثال این‌ها. هرکدام که نباشد دیگر ایران، ایران نیست.

دشمن ما با انواع حیل مستقیم و غیرمستقیم، گاهی با ترور و ارعاب و گاهی با ایجاد اغتشاش و گاهی با ایجاد تحریم و حالا هم با جنگ نرم و جنگ روایت‌ها خواسته‌اند این رنگین‌کمان زیبا را از بین ببرند؛ که به فضل الهی قرن‌ها است نتوانستند این کار را بکنند. هوشیاری و بصیرت مردم در این نوبت هم نخواهد گذاشت که این انسجام و وحدت ملی به هم بخورد ان‌شاءالله.

کار دوم فرعون این بود که جمعیت را کاهش داد؛ همان‌که امروز می‌گوییم تحدید نسل. حضرت آقا در این ۱۰ سال اخیر نزدیک ۵۰ بار به مسئله جمعیت اشاره کردند. سیاست فرعون کاهش شدید جمعیت بود. همان‌ها را که دچار استضعاف کرد با ایجاد تفرقه، جوانانشان را و کسانی که می‌توانستند نسل را ادامه بدهند کشت؛ «یُذَبِّحُ‌ أَبْنَاءَهُمْ‌» یعنی نیروی فعال جامعه را از بین برد. چون می‌دانست جوان است که تحرک دارد و اهل نوآوری و تولید است.

امروز سیاست‌های تحدید نسل در جوامع مختلف را که مستکبران راه انداختند به‌خصوص برای جوامع اسلامی و ایران ببینید. چقدر کودک در فلسطین در این سال‌ها و همین یک سال گذشته و بلکه در جهان کشتند چقدر نسل‌ها را از بین بردند.

اینکه عرض می‌کنم آمار رسمی است؛ نوشته‌اند در ۳۰ سال گذشته نرخ باروری کلی در جهان نزدیک به ۳۳ درصد و در جهان اسلام نزدیک به ۴۱ درصد کاهش داشته؛ و در ایران نرخ کلی جمعیت ۷۰ درصد کاهش داشته است.

یکی از محققان آمریکایی در مقاله‌ای درباره کاهش جمعیت در ایران گفته: «یکی از سریع‌ترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش باروری در تاریخ بشر کاهش جمعیت در ایران بوده است». نقشه است باید توجه کرد.

یا افزایش سن ازدواج عامل مهمی برای تحدید نسل است. در سال ۸۵ دختران بین ۲۰ تا ۲۴ سال که ازدواج داشتند بارور می‌شدند. در سال ۱۴۰۲ میانگین سن والدین برای ازدواج دختر ۲۷ و پسر ۳۲ سال بوده است. خود همین باعث می‌شود که کاهش نرخ باروری به وجود بیاید.

مسئله طلاق هم عامل دیگری برای کم شدن فرزند آوری است؛ که اگر دقت کنیم نقشه‌های استکباری در مسائل مختلف فرهنگی اجتماعی و تغییر سبک زندگی در افزایش طلاق مؤثر بوده است. جمعیت یعنی اقتدار ملی. جمعیت یعنی سرعت در پیشرفت. رسانه و فضای مجازی باید به فرهنگ‌سازی بیشتری در این رابطه بپردازند؛ و راجع به جمعیت باید کار بیشتری انجام دهند.

سومین کاری که فرعون کرد ترویج فساد و ول انگاری توسط دختران و زنان بود؛ که از همان گروه به استضعاف کشیده زنان جوان را زنده نگه می‌داشت. «یَسْتَحْیِی‌ نِسَاءَهُمْ‌» تا به‌وسیله آن‌ها سلامت نسل را از بین ببرد و به فساد بکشاند. دیگر جامعه متدینی که به ارزش‌ها و آرمان‌ها و سنت‌ها پایبند باشد وجود نداشته باشد.

دیدید که مثلاً خیلی تبلیغ می‌کنند در فضای مجازی هم هست که غیرت یعنی چه! و ناموس یعنی چه! این‌ها حرف‌هایی است که باید کنار گذاشت و باید آزاد بود! بعد پدر بیچاره یا شوهر بیچاره در همین جو دخترش را و همسرش را بزک می‌کند به دنبال خودش در کوچه و خیابان می‌گرداند تا چشمه‌های هرزه و گناه‌آلود لذت ببرند.

باز در اینجا از ابزار مختلف و با شیوه‌های مختلف و ترویج بعضی از زندگی‌ها استفاده می‌کنند. متأسفانه بعضی از دستگاه‌ها هم در غفلت محض به سر می‌برند. همین سینمای خانگی بدون نظارت در راستای اجرایی شدن همین سیاست‌های خبیثانه حرکت می‌کند. ممکن است بگویند نظارت هم وجود دارد اما آن چیزی که خارج می‌شود از آن، این مجموعه‌هایی که بیرون می‌آید با ارزش‌های اسلامی و آرمان‌های انقلابی در تضاد است. چون نمی‌خواهم تبلیغ بعضی از این فیلم‌ها بشود و الا اسامی آن‌ها را می‌گفتم؛ چون دنبال می‌کنم؛ اما خروجی فیلم‌ها معلوم است. اثر مستقیم می‌گذارد روی ذهن و فکر جامعه. این خروجی نشان می‌دهد که چقدر نظارت وجود داشته. ترویج پرخاشگری و خشونت و پرداختن و توسعه روابط آزاد و خارج از چهارچوب عرف و شرع و امثال این‌ها یکی از اهداف سیاسی مستکبران است. نباید به این امور ساده نگاه کرد.

یک نمونه برای شما بگویم. در ۲۰۰۲ سازمان سیا در همکاری با شین بث اسرائیل فیلم‌های مستهجنی را از طریق ایستگاه‌های تلویزیونی فلسطینی در رام الله در جریان یکی از تهاجمات اسرائیل به خاک فلسطین پخش می‌کرد تا جوانان فلسطینی را از درون تضعیف کند تا روحیه مقابله با اسرائیل و دفاع از کشورشان را نداشته باشند. مشغول فیلم دیدن باشند خب معلوم است چه بلایی سرشان می‌آید. در اواسط دهه ۵۰ میلادی سیا، یک فیلم مستهجن تولید کرد تا سوخارو رئیس‌جمهور اندونزی را سرنگون کند.

حالا در اینجا به علل واهی، ترس، قوانین مصوب را ابلاغ و اجرا نمی‌کنند. بدی و کجی که انتها ندارد. اگر جلوی خلاف گرفته نشود با سرعت جلو می‌آید. مکرر عرض کردیم غیر از خدا از هیچ‌چیز نترسید. اگر از خدا ترسیدید و برای خدا حریم قائل شدید و به دفاع از او برخاستید، او به دفاع از شما خواهد پرداخت؛ و شما که از او بترسید، همه از شما خواهند ترسید. این سنت خداست.

آیا واقعاً این شأن محیط علمی و دانشگاهی است که آن مرکز به نام عالم دینی و فرهیخته دینی نام‌گذاری و مزین است؛ بعد در آن چنین اعمالی انجام بگیرد به اسم شب فلان. بیانات حضرت آقا را درباره محیط دانشگاه مسئولین محترم مرور کنند. وزیر محترم علوم هم در بیاناتش دقت بیشتری داشته باشد که حالا به آن نمی‌پردازم.

از عناوین جهان کوثر به زهرا می‌رسد؛ بهترین تعبیر از مادر به زهرا می‌رسد. صدیقه طاهره این روزها به نام اوست. نمازی هست استغاثه به حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها که برای کارهای سخت و مهم و گرفتاری‌هایی که دارید، برای نابودی جرثومه‌های فساد و برای کارهای شخصیتان و اجتماعی‌تان نافع است. دو رکعت نماز بخوانید و بعد از سلام، سه مرتبه تکبیر بگوید، سپس تسبیحات حضرت زهرا را به‌جای آورید، به سجده بروید و صد مرتبه بگویید: «یا مَوْلاتی یا فاطِمَهُ اَغیثینی». بعد طرف راست‏ صورت خویش را بر زمین بگذارید و همین ذکر را صد مرتبه بگویید، سپس به سجده بروید و همین ذکر را صد مرتبه بگویید و سپس جانب چپ چهره را بر زمین بگذارید و صد مرتبه بگویید، دوباره به سجده بروید و صد و ده مرتبه بگویید.

پنجم دی سالگشت ولادت کلمه الله پیامبر اولوالعزم خدا حضرت عیسی مسیح علیه‌السلام است که به هم‌وطنان عیسویمان و همه شما تبریک عرض می‌کنم. خدای تعالی در قرآن کریم حضرت مسیح را به خاطر مجموعه‌ای از ویژگی‌ها که دارد صریحاً با عنوان کلمه الهی یاد کرده است. یکی از خصوصیات بارز حضرت مسیح ظلم‌ستیزی و مبارزه با طاغوت بوده. برخلاف مطالبی که غلط نسبت می‌دهند، ایشان را صلح کل و دور از مبارزه و استکبارستیزی معرفی می‌کنند. در حالیکه قرآن کریم شیوه همه انبیا الهی را این می‌داند که «وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِی کُلِّ أُمَّهٍ رَسُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ» نحل/ ۳۶٫ همه انبیا مبارزه با طاغوت داشتند. عمده طواغیت زمان حضرت مسیح عالمان و احبار منحرف یهود بودند که مثل فرعون به نام دین موسی علیه‌السلام مردم را به بند کشیده بودند.

 بعد از آمدن هزاران نفر از انبیای الهی کفر ورزیدند به‌طوری‌که کفرشان محسوس و علنی شد. آیه ۵۲ سوره مبارکه آل‌عمران فرمود: «فَلَمَّا أَحَسَّ عِیسَىٰ مِنْهُمُ الْکُفْر» وقتی قابل حس شد در این موقع حضرت عیسی به قیام برخاست و از مؤمنین درخواست کمک کرد؛ «قَالَ مَنْ أَنْصَارِی إِلَى اللَّهِ» گفت چه کسی می‌آید به من کمک کند؟ از مؤمنین درخواست کرد و حواریون گفتند نحن انصارالله.

آیا این معنایش غیر از مبارزه و جهاد و استکبارستیزی است؟ بیان قرآن کریم این است که از حضرت مسیح الگو بگیرید مثل حواریون بیایید وسط مبارزه واقع شوید. ای مؤمنان در یاری دین خدا و مبارزه با کفر مانند حواریون عیسی باشید.

هر کس بگوید مسیحیت دین جامعه گریزی و ظلم‌پذیری است دروغ محض گفته است. همه زندگی حضرت مسیح و همراهانش به جهاد و مبارزه گذشته. حالا سؤال من این است؛ اگر امروز حضرت مسیح علیه‌السلام حاضر بودند در مقابل جنایاتی که صهیونیست‌های خبیث به‌فرمان اربابان مسیحی خودشان انجام می‌دادند و می‌دهند چه عکس‌العملی داشت؟ حضرت از مسیحیان عالم چه می‌خواستند امروز؟ آیا حضرت مسیح امروز سکوت می‌کرد یا اینکه در مقابل همه این ظلم‌ها و ستم‌ها قیام می‌کرد؟ آمریکا برای اینکه بتواند از پشت خنجر بزند به ملت‌های منطقه رئیس کشوری را می‌خواست که امروز او را دارد.

دیگر اینکه حتماً این جنایاتی که رسماً آمریکا نسبت به مردم غیور و شجاع یمن در همین یکی دو روز گذشته انجام داد را شنیدید. آیا اگر مسیح علیه‌السلام بود، اجازه چنین خباثت‌هایی را به این‌ها می‌داد؟ من یقین دارم اگر حضرت مسیح سلام‌الله‌علیه در بین ما بود، غیر از قیام برای نابودی این جرثومه‌های فساد، مثل ما شعارش مرگ بر آمریکا بود.

و قطعاً برای نابودی و محو یهودی‌های صهیونیست همه مسیحیان عالم را بسیج می‌کرد و همه باهم برای نابودی یهودیان شعارشان مرگ بر اسرائیل بود.

استکبار نمی‌داند که قدرت اصلی جبهه مقاومت باور عمیق و ریشه‌دار به نصرت الهی است. لذا با تهدید به ترور سران مقاومت یمن خیال می‌کند می‌تواند تزلزلی در اراده آن‌ها ایجاد کند. آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند که شکست‌خورده این مبارزه آنان خواهند بود.

خوشبختانه اندیشه مقاومت متکی به فرد نیست؛ در حال تکثیر است و امروز عده زیادی از مسیحیان جهان مثل سران کشورهایشان فکر نمی‌کنند. این را فهمیدند که جبهه مقاومت با هر شرارتی که آن‌ها بکنند در مسیر و اهداف خودش محکم‌تر می‌شود. همین روزها ساکنان مسیحی طرابلس را ببینید که خانه‌های خودشان را در اختیار شیعیان جنوب لبنان گذاشتند. با نیروهای حزب‌الله همکاری می‌کنند و این یعنی بدنه مسیحیت با سران خودشان کاری ندارند.

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

در انتشار این خبر سهیم باشید:

پاسخی بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر وبسایت امام جمعه کرج در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.