به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج، شامگاه روز گذشته (چهارشنبه) به مناسبت وفات حضرت امالبنین سلامالله علیها جمعی از شاعران و ستایشگران اهلبیت علیهمالسلام با نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز دیدار و تعدادی از ستایشگران و نغمهسرایان اهلبیت علیهمالسلام فضای حسینیه امام خمینی رحمهالله علیه دفتر امامجمعه کرج را به نام حضرت امالبنین سلامالله علیها و قمر بنیهاشم علیهالسلام معطر کردند.
آیتالله حسینی همدانی در این جلسه ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین سلامالله علیها، مروری بر سبک زندگی و خصوصیات اخلاقی حضرت امالبنین سلامالله علیها داشت و گفت: نگاه حضرت امالبنین سلامالله علیها به امیرالمؤمنین علیهالسلام نگاه همسرانه نبود و به ایشان بهعنوان حجتالله و ولیالله نگاه میکردند.
وی در ادامه بابیان اینکه حضرت امالبنین سلامالله علیها برای امام حسن و حسین علیهماالسلام مادری کرد، بیان داشت: حضرت امالبنین سلامالله علیها به حسنین نیز بهعنوان ولیعصر و امام زمان خود نگاه میکرد.
امامجمعه کرج ذوب در ولایت بودن را شاخصترین ویژگی امالبنین سلامالله علیها برشمرد و عنوان کرد: امالبنین سلامالله علیها شاعر، خطیب، سخنران، ادیب، رزمنده و یک مبارز درجهیک بود که از هنر خود برای تبلیغ و دفاع از دین استفاده کرد.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه بابیان اینکه حضرت امالبنین سلامالله علیها از هنر سخنوری و ادیبی خود یک رسانه ساخت، عنوان کرد: حضرت امالبنین با استفاده از رسانه تبلیغی خود باعث شد تا واقعه کربلا فراموش نشود.
وی با اشاره به نامگذاری سالروز وفات حضرت امالبنین سلامالله علیها بهعنوان روز تکریم مادران و همسران شهدا، تصریح کرد: مادران شهدا به تأسی از حضرت امالبنین سلامالله علیها شجاعت، صبوری و وظیفهشناسی را از ایشان آموختند.
نماینده ولیفقیه در استان البرز بابیان اینکه حضرت امالبنین سلامالله علیها سرباز اسلام تربیت کرد، اظهار داشت: وظیفهشناسی و عمل به وظیفه در زمان مناسب یکی دیگر از ویژگیها و درسهای این بانوی مکرمه است.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه بابیان اینکه حضرت امالبنین سلامالله علیها از اشک نیز برای تبلیغ استفاده میکرد، گفت: حضرت زهرای اطهر بنیانگذار «گریه سیاسی» است و حضرت تا زمان شهادت دائم البکا بودند.
وی در ادامه به تشریح اقسام اشک پرداخت و «اشک خودسازی» را بهعنوان یکی از انواع اشک برشمرد و با اشاره به بخشی از دعای کمیل که میفرماید «لَاَبکِیَنَّ عَلَیکَ بُکاءَ الفاقِدینَ» و «ارْحَمْ مَنْ رَأْسُ مَالِهِ الرَّجَاءُ وَ سِلاَحُهُ الْبُکَا»، گفت: این اشک برای خودسازی است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز از «اشک شوق» بهعنوان یکی دیگر از انواع اشک نام برد و گفت: خداوند متعال در آیه ۸۳ سوره مبارکه مائده میفرماید: «تَرَى أَعْیُنَهُمْ تَفِیضُ مِنَ الدَّمْعِ مِمَّا عَرَفُوا مِنَ الْحَقِّ» که این اشک از سر شوق است.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه گفت: یکی دیگر از اقسام اشک، «اشک دروغی» است که خداوند در آیه ۱۶ سوره یوسف میفرماید: «وَجَاءُوا أَبَاهُمْ عِشَاءً یَبْکُونَ» که «برادران شبانگاه با چشم گریان نزد پدر بازگشتند» لذا این گریه، گریه واقعی نبود.
وی در ادامه از «اشک سیاسی» بهعنوان مهمترین نوع از اقسام اشک نام برد و اذعان داشت: حضرت امام خمینی (ره) از این قدرت و سلاح مؤثر در ادبیات سیاسی جهان پردهبرداری کردند و فرمودند: «ما ملت گریه سیاسی هستیم، ما ملتی هستیم که با همین اشکها سیل جریان میدهیم و سدهایی را که در مقابل اسلام ایستاده است خرد میکنیم.»
رئیس ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان البرز خاطرنشان ساخت: بنیانگذار «اشک سیاسی» حضرت زهرا سلامالله علیها و ادامهدهنده آن حضرت امالبنین سلامالله علیهاست.
آیتالله حسینی همدانی در بخش دیگری از بیانات خود با اشاره به اهمیت توجه به شهدای مداح در سطح استان، پیشنهاد داد: خوب است کتابی از زندگی شهدای مداح استان از انقلاب، دفاع مقدس و دفاع از حرم و امنیت تهیه شود.
وی با تأکید بر لزوم توجه به مداحان جوان و نوجوان، بیان داشت: به مداحان جوان فرصت بروز و شکوفا شدن دهید و خوب است از همینجا شروع و در مراسم هرساله بخشی از شاعران و ستایشگران را صرفاً به مادحان جوان اختصاص دهید.
رئیس شورای سیاستگذاری امور مساجد استان البرز در خاتمه با هدیه دادن کتاب «الی الحسین» به شاعران و ستایشگران اهلبیت علیهمالسلام به معرفی این کتاب پرداخت و بیان داشت: «الی الحسین» یک کتاب پژوهشی و تحقیقی است که از زمان حضرت آدم علیهالسلام تاکنون تمامی بیانات راجع به حضرت حسین علیهالسلام را مستندا جمعآوری کرده است.