آیت‌الله حسینی همدانی در دیدار با جمعی بانوان شاغل در صداوسیمای مرکز البرز:

نگاه اسلام به زن، نگاه مترقی است/ اسلام زن را مستقل می‌داند/ افق دید برخی مدیران استان هنوز در سطح شهرستان است/ هیچ دستگاهی برای کودکان برنامه مدون ندارد / رسانه ما به‌جای تقویت حیا، حیا زدایی می‌کند

کارشناس روابط عمومی ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ ۰

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه کرج، هم‌زمان با آخرین روز از هفته خانواده، جمعی بانوان شاغل در صداوسیمای مرکز البرز با حضور در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرج، با حضرت آیت‌الله حسینی همدانی دیدار و گفتگو کردند.

آیت‌الله حسینی همدانی در این دیدار بابیان اینکه نگاه اسلام به زن یک نگاه مترقی و متعالی است، بیان داشت: متأسفانه بانوان خود اقدامی برای بیان نقش و جایگاه خود نداشتند و کارهای انجام‌شده نیز بسیار پراکنده و متفرقه بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در ادامه افزود: متأسفانه بااینکه ده سال از تأسیس استان گذشته اما نگاه و افق دید برخی مدیران هنوز در سطح شهرستان محدود است.

آیت‌الله حسینی همدانی در بخش دیگری با تأکید بر اینکه صداوسیمای البرز باید محتوای بیشتری را برای مخاطبان خود تولید کند، عنوان کرد: صداوسیما باید محتوای موردنیاز جامعه مخاطبان خود را شناسایی و با شیوه‌های مختلف هنری و فرهنگی ابداع و تولید کند.

وی در ادامه با پیشنهاد استفاده از ظرفیت عمومی برای تولید محتوا، گفت: تولیدکنندگان و تهیه‌کنندگان می‌توانند با انتشار فراخوان عمومی از مردم برای تولید برنامه‌های خود ایده بگیرند.

امام‌جمعه کرج با اشاره به اینکه واحد بانوان در تمامی ادارات و دستگاه‌های استان فعال است، ادامه داد: برنامه‌ها و کارها در واحد بانوان ادارات استان باید به نحوی تولید شوند که در صداوسیمای البرز قابل پخش باشند.

آیت‌الله حسینی همدانی در بخش دیگری بابیان اینکه دستورات دینی ما پر از محتوا درباره بانوان است، تصریح کرد: در دستورات دینی ما محکماتی که درباره بانوان وجود دارد در مطالب دیگر به این صورت نیامده است.

وی بابیان اینکه تا چند سال گذشته در برخی از کشور بانوان حق رأی نداشتند، خاطرنشان ساخت: اسلام از روز نخست به بانوان حق رأی داد و حتی در واقعه غدیر بیعت بانوان با امیرالمؤمنین علیه‌السلام را مشاهده می‌کنیم.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان البرز با تأکید بر اینکه اسلام زن را مستقل می‌داند و به او استقلال بخشید، یادآور شد: قبل از اسلام زن به‌عنوان یک کالا به‌حساب می‌آمد.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه در برخی کشورهای اروپایی و غربی هنوز برده‌داری مرسوم است، گفت: متأسفانه هنوز در برخی از این کشورها برده‌داری نسبت به بانوان را مشاهده می‌کنیم.

وی در بخش دیگری بابیان اینکه درباره تولید محتوا در موضوعات مختلف منابع فراوانی وجود دارد، عنوان کرد: در مرکز پژوهش‌های صداوسیما پژوهش‌های بسیاری در رابطه با موضوعات مختلف صورت گرفته اما به‌خوبی از آن استفاده نمی‌شود و این هنر برنامه‌سازان است که با توانایی‌های خود و با استفاده از آنان محتوای خوبی را تولید کنند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با اشاره به برخی سریال‌های تولیدشده در شبکه نمایش خانگی، عنوان کرد: متأسفانه اغلب سریال‌های تولیدشده در شبکه نمایش خانگی در پس‌زمینه‌های خود چیزهایی را به مردم القا و سعی می‌کنند بعضی موارد را عادی جلوه دهند.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه افزود: برخی سریال‌های تولیدشده در شبکه نمایش خانگی باورهای دینی و اعتقادی مردم را از بین می‌برد و به بنیان خانواده لطمه می‌زند و حتی در بعضی موارد شاهد هستیم که وقایع تاریخی را نیز تحریف می‌کنند.

وی در بخش دیگری از بیانات خود با تأکید بر اینکه کار تربیتی را باید از دوران خردسالی و کودکی آغاز کرد، با طرح پرسشی گفت: در چهل سال گذشته انقلاب چه کسی و دستگاهی متولی کودکان نظام جمهوری اسلامی بوده است؟

امام‌جمعه کرج در ادامه بابیان اینکه متأسفانه هیچ دستگاهی برای کودکان برنامه مدون ندارد، عنوان کرد: اغلب برنامه‌های فرهنگی و تربیتی موجود به گروه نوجوانان و جونان می‌پردازد و به‌صورت تخصصی برای کودکان برنامه‌ای وجود ندارد.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه تصریح کرد: متأسفانه هیچ تعریفی حتی در بخش اسباب‌بازی و یا کتبی که در اختیار کودکان قرار می‌گیرد انجام‌نشده است.

وی با اشاره به توجه جوامع غربی و اروپایی نسبت به کودکان، بیان داشت: گران‌ترین قیمت نگهداری در این کشورها برای کودکان به‌خصوص در سه سال اول در نظر گرفته‌شده به‌نحوی‌که مادران شاغل در این سه سال مرخصی گرفته و خود به تربیت فرزند می‌پردازند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در بخش دیگری با تأکید بر اهمیت ساخت برنامه‌های متناسب با کودکان، خطاب به برنامه‌سازان و کارکنان صداوسیمای البرز گفت: زبان شما، زبان هنر است و به جان مخاطب می‌نشیند اگر معارف را به نحو مناسبی به مخاطب خود برسانید.

آیت‌الله حسینی همدانی در بخش دیگری از بیانات خود به بحث حیا پرداخت و گفت: حیا به معنای شرم است که در مقابل بی‌شرمی قرار می‌گیرد و مانع از ارتکاب اعمال زشت می‌شود.

وی در ادامه به تعریف علمای اخلاق از حیا پرداخت و گفت: اولین نتیجه ظهور قوه تمیز (تشخیص) در انسان که اول طفولیت بروز می‌کند، حیاست.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان البرز بابیان اینکه تمایز بین انسان و حیوان در حیاست، گفت: انسان حیا را رعایت می‌کند اما حیوانات هیچ درکی از آن ندارند.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه مشتقات حیا و شرم در قرآن چهار بار آمده است، عنوان کرد: حیا برای خداوند تبارک‌وتعالی، پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و دختر حضرت شعیب علیه اسلام به‌کاربرده شده است.

وی در ادامه با اشاره به روایتی از معصوم علیه‌السلام که می‌فرماید: «لَا إِیمَانَ لِمَنْ لَا حَیَاءَ لَهُ»، گفت: کسی که حیا ندارد، دین ندارد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز بابیان اینکه حیا بر دو قسم «عام» و «خاص» است، گفت: حیای عام مربوط به مسائل عمومی است و حیای خاص مربوط به ارتباط با خانواده و اعضای آن می‌شود.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه جلوه‌های حیا در کلام، پوشش و رفتار است، گفت: موارد حیا عبارت‌اند از «حیا در مقابل مردم»، «حیا از خود»، «حیا از دو ملک» و «حیا از خدا».

وی در ادامه به نهادهای مسئول پرورش حیا در جامعه پرداخت و عنوان کرد: خانواده مهم‌ترین محل پرورش حیا در کودکی است و سپس مدرسه و رسانه به ترتیب وظیفه تقویت حیا را دارند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری امور مساجد استان البرز در خاتمه افزود: متأسفانه رسانه ما امروز به‌جای تقویت حیا در مقابل حیا زدایی می‌کند که به‌سرعت و قدرت باید جلوی آن گرفته شود.

در انتشار این خبر سهیم باشید:
مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر وبسایت امام جمعه کرج در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.