نماز عبادی سیاسی جمعه بیست و دوم آذرماه شهرستان کرج به امامت آیتالله حسینی همدانی، نماینده مقام معظم رهبری در استان البرز و امامجمعه کرج در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اقامه شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده مقام معظم رهبری در استان البرز و امامجمعه کرج، آیتالله حسینی همدانی ظهر امروز در خطبههای نماز عبادی سیاسی جمعه بیست و دوم آذرماه در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) با اشاره به بیست و هفتم آذرماه روز وحدت حوزه و دانشگاه، بیان داشت: بیست و هفتم آذرماه سالگشت شهادت مجاهدِ نستوه و عالم ربانی حضرت آیتالله دکتر مفتح است که سالیان طولانی در مسیر تحقق اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بیوقفه تلاش کردند.
وحدت حوزه و دانشگاه امنیت ملی را تقویت میکند
وی با تأکید بر اینکه این آرمان برخاسته از اندیشههای بلند حضرت امام رضوانالله علیه است، اظهار داشت: وحدت حوزه و دانشگاه منشأ آثار و برکات فراوانی برای جامعه علمی و آینده سیاسی و اجتماعی کشور هست.
امامجمعه کرج در ادامه بابیان اینکه در مسیر حرکت به سمت تمدن نوین با توصیههای هفتگانه که در بیانیه «گام دوم» مطرح است لازم است که این ارتباط دقیقتر تعریف شود، گفت: جوانان از حوزه و دانشگاه بافکر بلند، آرمانخواه و انقلابی میتوانند پایههای فکری، سازندگی، استقلال سیاسی و فرهنگی و استقلال اقتصادی جامعه را تحقق خارجی بخشیده و بندهای گام دوم را عملیاتی کنند.
آیتالله حسینی همدانی افزود: یکی از مهمترین راهبردهای تهاجمی امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان بینالمللی آنها در سطح کلان اول ایجاد و بعد گسترش اختلاف در بین امت اسلامی است و در حوزه امنیت ملی هم از ناتوی فرهنگی بهره میگیرند تا با یک نوعی از گفتمان بنیانهای اسلامی را تخریب و ناامنی فکری و تنشهای اجتماعی درست کنند.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه وحدت حوزه و دانشگاه امنیت ملی را تقویت میکند، اذعان داشت: وحدت حوزه و دانشگاه میتواند خلأهای فکری و ایدئولوژی را پر کنند که البته باید هر دو قشر به وصیت حضرت امام رضوانالله علیه که فرمود: «هر دو قشر محترم که مغز متفکر جامعه هستند باید مواظب توطئهها باشند چون قسمت مهم لبه تیز توطئهها متوجه هم این دو قشر است روحانیت و حوزههای علمیه و دوم دانشگاهها و دانشجویان» توجه داشته باشند.
دشمن دنبال دو قطبیسازی کاذب در کشور است
نماینده ولیفقیه در استان البرز در بخش دیگری از بیانات خود به تبیین موضوع «دوقطبی سازی» پرداخت و گفت: «دوقطبی سازی» ساختن چیزی است که وجود ندارد اما تلاش میشود که به آن نمود داده شود و تکنیکی در جنگ نرم است.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه افزود: دشمن با استفاده از «دوقطبی سازی» سعی میکند بر فکر، اندیشه، عواطف، محاسبات، تصمیمات و درنهایت بر رفتار مخاطب تأثیر بگذارد و آنطور که دوست دارد و دلش میخواهد رفتار او را تغییر دهد و با جریان سازیهایی که میکند نتیجه آن چیزی باشد که خودش دلش میخواهد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با تفکیک دوقطبی سازی کاذب از دوقطبی سازی حقیقی، اظهار داشت: دوقطبیهای حقیقی در زندگی بشر فراوان است که از اول تا الآن بوده و در فرهنگ قرآنی و معارف دینی ما نیز به آنها اشارهشده است که عبارتاند از نور و ظلمت، هدایت و ضلالت، حق و باطل، صدق و کذب، عدل و ظلم، عزت و ذلت، صلاح و فساد، اسلام و کفر، ایمان و نفاق و تقوا و فجور.
آیتالله حسینی همدانی بابیان اینکه در تاریخ معاصر انقلاب اسلامی کلمات و واژههای جدیدی برخاسته از متن اسلام وارد ادبیات سیاسی ایران و جهان شد، گفت: مستضعفین و مستکبرین، اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی، انقلاب اسلامی و استکبار جهانی، بعد از پیروزی انقلاب و تشکیل نظام و حرکت به سمت دولت اسلامی و جامعه اسلامی و حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی شکل گرفت.
وی بابیان اینکه امروز دشمن جنگ نرم را راهبرد کلان خود قرار داده است، گفت: «دوقطبی سازی» بهعنوان یکی از راهبردهای این جنگ وارد میدان شد و با استفاده از تعابیری حامیان فیلترینگ و مخالفان فیلترینگ، طرفداران برجام و مخالفان برجام، حامیان کنسرت و مخالفان کنسرت، تنشزایی و تنشزدایی، تعامل با جهان و تقابل با جهان آن را مبتذل کردند و از حد معمول بیرون بردند که توسط گروهی از افراد و جریانها مطرح میشود.
خطیب نماز جمعه کرج در ادامه افزود: در سطح جامعه تریبون داران و افرادی که باید در این مقطع که گرفتاریها فراوان است و باید به مشکلات اقتصادی جامعه و مسئله تورم و اشتغال و تولید توجه کنند افراد سرگرم این دوقطبیهای کاذب میشوند.
ادراک سازی در خواص باهدف تغییر محاسبات در برابر دشمنان
آیتالله حسینی همدانی در بخش دیگری «ادراک سازی در خواص، نخبگان و مسئولان برای تغییر محاسبات و رفتارها در مواجهه با دشمن» را مهمترین هدف در «دوقطبی سازی» عنوان کرد و گفت: با استفاده از «دوقطبی سازی» در درک بنده و شما تأثیر میگذارند که نتوانیم در مقابل دشمن تصمیم بگیریم لذا یکی از مهمترین اهداف کسانی که دوقطبی سازی را در جامعه توسعه میدهند ادراک سازی در خواص است تا محاسبات نخبگان و مسئولان را تغییر دهند.
وی «ایجاد و تشکیل اختناق و دودستگی بین مردم و حاکمیت مردم با مردم و نخبگان با نخبگان باهدف تولید فتنههای جدید» را از دیگر اهداف «دوقطبی سازی» برشمرد و اظهار داشت: وقتی جامعه مشغول به «دوقطبی سازی» شد سرمایههای اجتماعی مشغول سایش همدیگر خواهند شد.
نماینده رهبر معظم انقلاب در استان البرز هدف دیگر «دوقطبی سازی» را «اصلی و فرعی کردن مسائل و مهآلود کردن فضای جامعه بهمنظور بهاشتباه افکندن مردم در اتخاذ مواضع بصیرانه» دانست و گفت: مردم باید تصمیم بگیرند و در انتخابات شرکت کنند و یک فردی و افرادی را که به صلاح است انتخاب کنند اما با استفاده از فضای دوقطبی، جامعه به نحوی پیش میرود که کسی که نباید انتخاب شود؛ انتخاب میشود.
کاسبان دوقطبی کردن جامعه انسجام ملی ما را نشانه گرفتهاند
آیتالله حسینی همدانی «خدشه واردکردن در انسجام ملی و عزم ملی بهمنظور جلوگیری از توجه مردم به پیشرفت همهجانبه یک کشور»، «تحریف شعارهای اصلی انقلاب اسلامی و خط امام و رهبری» و «رواج فرهنگ و ادبیات سیاسی وارداتی بیگانه و تثبیت آن در فکر و ذهن مردم و نخبگان» را از دیگر اهداف در «دوقطبی سازی» عنوان کرد.
وی «کمرنگ کردن ادبیات انقلابی فرافکنی و فضاسازیهای کاذب بهقصد پنهان کردن ناکارآمدی برنامهای و مدیریتی حامیان سازش با استکبار در داخل کشور» را از دیگر هدف «دوقطبی سازی» برشمرد و گفت: کسانی که کشور را پنچر کردند و به این وضعیت اسفبار اقتصادی که الآن میبینید کشاندند برای اینکه بتوانند از این ناکارآمدی فرار و خودشان را پنهان کنند این فضاسازیهای کاذب را درست میکنند.
رئیس شورای هماهنگی و گسترش فرهنگ قرآنی استان البرز «جوسازیهای کاذب برای القاء حاکمیت دوگانه در ایران» را از دیگر اهداف «دوقطبی سازی» نام برد و افزود: این افراد میگویند اگر بگذارند ما این کار را میکنیم اگر بشود فلان کار را میکنیم و با دوقطبی سازی فضا را در یک چنین مسیری میبرند.
آیتالله حسینی همدانی «فرار از پاسخگویی به مردم به خاطر عملکردهای ضعیف و پوشاندن ضعفها و ناکارآمدیها و قصور و تقصیرهای عملکردی درزمینهٔ های اقتصادی و معیشتی فرهنگ سیاسی و اجتماعی»، «هدر دادن توان و انرژی نیروهای انقلابی در پاسخگویی به دوقطبی سازیهای مقطعی» و «تضعیف جایگاه الگویی و تمدن ساز انقلاب اسلامی و نظام اسلامی را مشغول سازی عناصر اصلی جامعه در مسیر استحاله نظام» را بهعنوان اهداف «دوقطبی سازی» برشمرد.
وی بابیان اینکه مقابله با دوقطبی سازی دشمن و مواجهه هوشمندانه با او از وظایف و مأموریتهای نیروهای انقلابی است، خاطرنشان ساخت: همهکسانی که دغدغه انقلاب دارند و دلشان برای انقلاب میسوزد و به شناخت ویژگیها و شاخصههای دوقطبی حقیقی و دوقطبی کاذب توجه دارند از اولین و مهمترین اقدامهای آنها باید مواجهه با دوقطبیهای حقیقی باشد و حقیقیها را مطرح و در مقابل این کاذبها بصیرت افزایی کنند.
رئیس بنیاد غدیر استان البرز در بخش دیگری به بیان ویژگیهای دوقطبی کاذب پرداخت و گفت: کسانی که دوقطبی کاذب میسازند عقبه معرفتی و ریشه علمی ندارند و برخاسته از آموزههای محکم عقلی و دینی نیستند.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه افزود: هوس بنیاد و سوغات اندیشه و ادبیات غرب هستند و غربزدهها او را ساختهوپرداخته میکنند و فکر و تخیل انسانهای غربزده رادارند.
وی بابیان اینکه کسانی که دوقطبی کاذب میسازند تکبعدی و نا برخوردار از جامعیت هستند، گفت: ابعاد مختلف را در برنمیگیرند و در شرایط فتنه گون شعبهها و غفلتها رشد پیدا میکنند و با ایجاد ابهام قدرت، اراده و اختیار انتخابگری را میگیرند و خودشان را بر فرد و جامعه تحمیل میکنند.
رئیس شورای سیاستگذاری امور مساجد استان البرز در ادامه تأکید کرد: دوقطبیهای کاذب مقطعی، زودگذر و گذرا هستند و به اقتضای شرایط میآیند و میروند ولی دوقطبیهای حقیقی همیشه هستند مثل حق و باطل که در طول تاریخ بوده و هرگز گذرا و زودگذر نیست چون حقیقی است.
آیتالله حسینی همدانی با دوقطبیهای کاذب کاهنده، التهاب زا، اختلاف آفرین، خستهکننده، طاقت سوز، تحیر آور و گیجکننده هستند؛ گفت: دوقطبیهای کاذب شور و حماسه تعالیبخش و پیش برنده را به فتنه و آشوب و تفرقه تبدیل میکنند و جامعه را از پیشرفت و بالندگی بازمیدارند.
وی بابیان نظر مقام معظم رهبری در رابطه با دوقطبی واقعی جامعه گفت: بر اساس نظر رهبر انقلاب دوقطبی کارگشای امروز ما انقلاب و غیرانقلابی بودن افراد است و این است که نخبگان جوان و کارآمد را به عرصه عمل میکشاند و میتواند در وضعیت فعلی راهگشا باشد.
کسانی بر سر امور باشند که دغدغه استان البرز را داشته باشند
رئیس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه استان البرز اظهار داشت: خبر تنبیه بدنی دانشآموزان مدرسهای در کرج بسیار ناراحتکننده بود که باید سریعاً به آن پرداخته شود که ظاهراً هم دنبال کردند.
آیتالله حسینی همدانی افزود: البته مشکل ما در مدیریت کلان است. زمانی که ما عرض میکنیم کسانی که دل درگرو استان ندارند و به فکر کارها و اهداف خودشان هستند و بعضاً آمدهاند در این استان رزومه خودشان را تکمیل بکنند و بروند کسی گوش نمیدهد و فکر میکنند ما داریم سیاسی صحبت میکنیم.
وی گفت: بنده در موضوعات که مربوط به پیشرفت استان و بهتر شدن وضعیت زیرساختها و وضعیت عمومی استان است سیاسی فکر نمیکنم کما اینکه غیرازآن هم اینطور نیست که بخواهم سیاسی فکر کنم بیشتر مبنایمان بر ارتقاء سطح عمومی است لذا اصرار داریم افرادی باشند که دغدغه مند به این امور هستند.
رئیس ستاد احیاء امربهمعروف و نهی از منکر استان البرز تأکید کرد: منظور من فقط آموزشوپرورش نیست راجع به همه مدیریتهایی که وجود دارد لذا باید به این نکته دقت کنید که ا افرادی استفاده شود که دغدغه خود استان رادارند و میخواهند در استان بمانند، فعالیت و خدمت کنند.
آیتالله حسینی همدانی افزود: مثلاً در آموزشوپرورش چون در یک مقطعی مدیرکل حضور ندارد شاید خیلی اتفاقات بیافتد در فلان اداره هم همینطور. حالا در آموزشوپرورش این موضوع بروز کرده و خبری شده ولی شاید در جای دیگری هنوز خبری نشده است.
تبلیغات پرخرج شاخص رد صلاحیت است/ لزوم ورود صادقانه به عرصه تبلیغ
وی در بخش پایانی بیانات خود با اشاره به نکات انتخاباتی تصریح کرد: وعدههایى که احتمال تحقق آنها وجود ندارد و گاه حتى خارج از اختیارات قانونى و یا توان واقعى فرد وعده دهنده است، داده نشود چراکه این وعدههاى دروغ بعدها موجب آبروریزى همان افراد و نیز بدگمانى مردم به آنها مىشود و از اینکه لازمه تقوا و عقل، پرهیز از وعدههاى دروغین و فریبنده است.
رئیس بنیاد مهدویت استان البرز با تأکید بر اینکه نامزدهاى انتخاباتى و هواداران آنها درهرصورت باید در عمل، التزام به قانون داشته باشند؛ تصریح کرد: کاندیداها بر همین اساس تصمیمات قانونى شوراى نگهبان حتى اگر به ضرر خودشان بود را بپذیرند.
آیتالله حسینی همدانی با تأکید بر اینکه کاندیداها صادقانه وارد عرصه تبلیغ شوند، گفت: تبلیغات پرخرج یکی از شاخصهای رد صلاحیت کاندیداست و به خاطر رأی آوردن و دنیا دیگران را تخریب نکنید و قیامت و آخرت خودتان را تاریک نکنید لذا دستگاههای نظارتی هم با دقت تمام تخلفات را رصد میکنند.