جوان مستبصر بهایی اهل کرج، با حضور در دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج به دین اسلام مشرف شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج، یک جوان مستبصر بهایی ساکن استان البرز با حضور در دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج، ضمن برائت از این فرقه ضاله در حضور آیتالله حسینی همدانی و بیان شهادتین، به دین مبین اسلام و مکتب تشیع گروید.
این جوان بهایی در خصوص علت انتخاب دین اسلام، گفت: بسیاری از اعتقادات در بهاییت برایم تاریک بود و با وجود پیگیریهایی که داشتم، جواب سؤالهایم را از بزرگان این فرقه دریافت نمیکردم، تا جایی که احساس کردم در پاسخ به این پرسشگریها، بازی داده میشوم.
وی ادامه داد: طبق رسوم بهاییت، در سن پانزدهسالگی، برگهای به ما دادند که گواهی بدهیم با صحت عقل و اختیار، این مکتب را انتخاب میکنیم، درحالیکه اینگونه نبود و اگر با اختیار و آگاهی انتخاب میشد، الآن برای تشرف به دین اسلام اینجا نبودم.
در این جلسه آیتالله حسینی همدانی با تبریک به این جوان به دلیل انتخاب دین الهی اسلام، بیان داشت: اصل اساسی در گرویدن به اسلام، این است که انتخاب شما واقعاً با استدلال، برهان و یقین باشد، چون کسی که چیزی را با استدلال پذیرفت و به آن اعتقاد پیدا کرد، تا آخر پای آن میایستد ولی کسی که چیزی را با تحمیل پذیرفته با کوچکترین فشار و سختی از آن خارج میشود.
امامجمعه کرج ضمن توصیه و دعوت این جوان به مطالعه کتب شیعه، گفت: مقید و اهل مطالعه باشید و مواظبت کنید که وقتتان از دست نرود؛ راجع به موضوعات شیعی بهخصوص در کتابهای شهید مطهری و آیتالله مصباح مطالعه کنید؛ در این صورت بعد از مدتی، یک مجموعهی عالی از دانستهها خواهید داشت که استدلالی برای تقویت بنیانهای فکریتان خواهد بود و کمکتان میکند که در این راه متزلزل نشوید.
نماینده رهبر انقلاب در استان البرز با اشاره به آیه «لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ» بهعنوان یکی از مبانی اسلامی، افزود: اینکه قرآن کریم بیان میکند که در پذیرش دین اکراهی نیست، یعنی فرد ابتدا با تحقیق و بر اساس اختیار، دین خود را انتخاب میکند؛ البته وقتی آن را پذیرفت باید ملتزم به قوانین آنهم باشد و احکامی چون نماز، روزه، و رعایت حلال و حرام و امثال ذالک را نیز بهجای آورد.
آیتالله حسینی همدانی تصریح کرد: بحث عمده دین اسلام، محبت است و حتی در بعضی موارد که سخت میگیرد نیز مبنای آن، محبت است.
وی خاطرنشان ساخت: بسیاری از سختگیریهای خداوند برای تربیت انسان است و اگر انسان خدای تعالی را بهخوبی بشناسد، بسیاری از مسائل و مشکلات زندگی برایش قابلتحلیل و درک خواهد بود.