آیت‌الله حسینی همدانی:

اولویت اول جهادگران بسیجی، سازندگی در داخل استان باشد/ اردوهای جهادی، تخصصی شوند

فضای مجازی ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰

 

مسئولان بسیج سازندگی البرز و جمعی از جهادگران البرزی، پیش از ظهر امروز با حضور در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهر کرج، با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه، آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی با گرامیداشت ایام مبارک ماه شعبان، بیان داشت: عمل شما دارای حسن فعلی بوده و خدمت به نظام و انقلاب و اسلام است که انشالله با نیت خیرتان، نزد خدای تعالی نیز مأجور هستید.

وی با بیان این‌که کار خالص ماندگار است، خاطرنشان ساخت: عمل جهادی در بستر روح بلندی به ثمر می‌رسد که ریشه در ایمان به پروردگار دارد.

امام‌جمعه کرج توسعه‌ی گفتمان جهاد سازندگی را از دستاوردهای انقلاب اسلامی دانسته و گفت: دشمنان از تمام ترفندهایشان برای زمین زدن انقلاب استفاده می‌کنند تا اثری از این شجره‌ی طیبه در جهان باقی نماند.

وی گفت: امام (ره) با نگاه انقلابی خود، جهاد سازندگی و بسیج سازندگی را بنیان‌گذاری کردند و تا هرجا که این مجموعه‌ها پیشرفت کنند، در واقع انقلاب را به‌پیش برده‌اند و نام امام (ره) را توسعه داده‌اند.

وی افزود: کار جهادی بسیجیان و جهادگران سازندگی، تقویت‌کننده‌ی پایه‌های نظام اسلامی و آرمان‌های انقلاب است.

آیت‌الله حسینی همدانی بیان داشت: دشمنان با روش‌های مختلف برای ضربه زدن به نظام تلاش می‌کنند؛ امروز می‌بینید که بعضی افراد بی‌دین، ولو در لباس روحانیت با حرف‌هایی که می‌زنند و توضیحاتی که می‌دهند و با هر وسیله‌ای در پی نیل به اهداف غیر الهی خود هستند و حاضرند در این راه، تمام ارزش‌ها و تمام سابقه ها و تمام انقلاب را زیر سؤال ببرند.

وی خاطرنشان ساخت: دشمنان خارجی و داخلی می‌خواهند افراد را ولو به شکل نفربه‌نفر، از انقلاب جدا کنند و اقدام بسیجی در عرصه‌ی جهاد سازندگی مقابله‌ی مؤثری با این شیطنت‌هاست.

نماینده وی فقیه در استان البرز خاطرنشان ساخت: بسیج در طول تاریخ بشری از ابتدای خلقت و تا پایان زمان، در جریان است و اختصاص به مجموعه‌ای در امروز و این کشور ندارد؛ از آدم (ع) تا علی بن ابیطالب (ع) و حضرت صاحب‌الزمان (عج) همه در این دایره قرار دارند.

وی افزود: سکوت امیر المومنین (ع)، صلح امام مجتبی (ع)، قیام سیدالشهدا (ع) یا نهضت امام خمینی (ره)، همه عمل به وظیفه خاص هرکدام بوده و در راستای تفکر بسیجی است؛ چراکه بسیجی شخصیتی متدین و زمان‌شناس است که در هر مقطعی به وظیفه‌ی خود توجه دارد و نسبت به انجام این وظیفه اقدام می‌کند.

وی با بیان اینکه سازندگی یکی از وظایف عام هر انسان بسیجی است، خاطرنشان ساخت: سازندگی نیازمند روحیه‌ای جهادی است و این روحیه در نگاه و جهان‌بینی بسیجی یافت می‌شود؛ چراکه منشأ انگیزه‌ی حرکت او خداست و به حرف و طعن دیگران توجهی ندارد.

امام‌جمعه کرج گفت: سازندگی عنوانی عام است، گاهی نیاز به ساخت خانه است، گاهی باید حریم ساخت و گاهی حرم و زمانی نیز باید به دفاع از این حرم برخاست.

وی افزود: به‌موقع و به‌جا عمل کردن ریشه کار است؛ یک‌زمانی باید در جبهه جنگید، یک‌وقتی باید سازندگی کرد، چه ساختمان، چه بحث‌هایی مانند هسته‌ای.

آیت‌الله حسینی همدانی اظهار داشت: گاهی هم نیاز جامعه، سازندگی در عرصه‌ی مسائل اعتقادی و روحی است؛ در این فضا وظیفه‌ی بسیج سازندگی بنیان‌گذاری، طراحی و اجرای برنامه‌ها جهت رفع خرابی‌های فرهنگی خواهد بود که این وجهه در اردوهای جهادی موردتوجه قرارگرفته است.

وی افزود: البته باید توسعه‌یافته و باقوت بیشتری دنبال شود و حتی وجهه‌ی غالب فعالیت‌های جهادی در فضای امروز باشد؛ یعنی به ازای هر یک نفر فعال در عرصه‌ی سازندگی فیزیکی، حداقل دو نفر مشغول کار فرهنگی باشند.

امام‌جمعه کرج با تأکید بر اولویت‌سنجی در کارها، تصریح کرد: اردوهای جهادی به شهرهای دیگر منعی ندارند و موردتقدیر نیز هستند، اما در همین استان مناطق محروم زیادی داریم که می‌توانند مقصد فعالیت‌های بسیج سازندگی استان قرار گیرند.

وی ادامه داد: درعین‌حال اولویت‌ بخشیدن به فعالیت‌ جهادی در داخل استان، در کنار جذب افراد بیشتر و تقویت انگیزه‌ها، موجب تعدیل هزینه‌ها و افزایش بازخورد کارها نیز می‌گردد؛ با ورود دستگاه‌های اجرایی به عرصه‌ی حمایت از این فعالیت‌ها نیز، اثرگذاری بالاتری از این اقدامات را شاهد خواهیم بود.

آیت‌الله حسینی همدانی تخصص گرایی در اقدامات سازندگی را مهم ارزیابی کرده و تصریح کرد: به‌عنوان‌مثال بسیج سازندگی البرز می‌تواند با آموزش نیروها در حوزه‌هایی چون مقابله‌ی ساختارمند و قوی با معضل ریزگرد در خود استان، به شاخصه و قطب تخصصی اجرای طرح‌های ضربتی عمیق برای اجرای این راهکارها در سایر استان‌های کشور نیز بدل گردد.

وی خاطرنشان ساخت: ابتدا باید مشکلات و محرومیت‌های استان احصا شوند، سپس آموزش‌ها نیز در همین راستا تعریف شوند تا افراد آموزش‌دیده بتوانند در زمینه‌های تعریف‌شده مشغول فعالیت شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز تأکید کرد: در کنار همه این‌ها باید توجه داشت که برنامه‌ریزی فعالیت‌ها با توجه به منابع و ظرفیت‌های هر منطقه، به‌سوی “تولید و اشتغال” باشد و آموزش‌ها و نیز در رابطه با بهره‌برداری صحیح از همین منابع جهت‌دهی شوند.

برای مشاهده تصاویر این جلسه، اینــــــــــــــــــــــــــــجا کلیک کنید.

در انتشار این خبر سهیم باشید:

پاسخی بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر وبسایت امام جمعه کرج در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.